Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Tristar Sommardäck

Tristar sommardäck är ett billigt sommardäck från Kina

Behöver du nya sommardäck? Har du en ganska begränsad budget? Tristar sommardäck ger dig en bra blandning av lågt pris och bra prestanda. Däcken tillverkas i Kina, vilket innebär att de erbjuds till lägre priser än vanligt. Med Tristar sommardäck har du däck som utan problem klarar av ett par säsonger, speciellt om de ska monteras på en bil som inte används alltför mycket. Om du inte har stora krav eller behov när det kommer till däck kan du med fördel välja just Tristar sommardäck på grund av det låga priset. Sommardäck från Tristar är ett bra alternativ till dig som i första hand fokuserar på priset. Det kan dock vara väl värt att även överväga de dyrare däcken. Även om billiga däck från Kina har bra egenskaper med tanke på det låga priset så kan de inte riktigt mäta sig med några av de större däcktillverkarna. Det finns flera alternativ att hitta här hos oss på dackonline.se, oftast till bara lite högre priser än de billiga däcken från Kina. Kolla gärna in vårt utbud av sommardäck innan du gör ett val.

Köp Tristar sommardäck och även andra däck genom oss

Vi på dackonline.se har en enkel affärsidé. Vi vill göra det lätta för dig att köpa hem dina däck. Genom att endast finnas på nätet har vi kunnat skapa ett enormt utbud av däck. Förutom just Tristar sommardäck erbjuder vi även däck från mängder av andra tillverkare, både små och okända samt stora och internationella. Dessutom kan vi hålla priserna nere genom att se till att logistiken och lagerhanteringen sköts effektivt. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda bra priser på sommardäck, oavsett om du väljer däck från Tristar eller om du väljer att beställa lite mer högpresterande däck.

Tristar är bara ett av flera däckmärken från det stora asiatiska landet. Vi erbjuder ett stort utbud av billiga däck från Kina samt från andra delar av världen, exempelvis Indien och USA. Du kan även hitta prisvärda europeiska däck. Kolla igenom våra prisvärda sommardäck och hitta precis det du söker redan idag. Gör din beställning långt innan det är dags för däckbytet så är du redo när det väl är dags. Kom ihåg att vi även erbjuder andra typer av däck också. Hos oss på dackonline.se kan du enkelt hitta högpresterande vinterdäck till låga priser.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard