Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Tristar Helårsdäck

På dackonline.se kan du köpa dina nya Tristar helårsdäck

Tristar Helårsdäck är ett relativt nytt tillskott på däckmarknaden, från början importerade och distribuerade företaget lågprisdäck men nu tillverkar man egna däck som passar den säkerhetsmedvetna europeiska marknaden. Nu fokuserar Tristar på hög kvalitet, säkerhet och har en ständigt pågående utveckling för att möta kundernas krav på däck som passar vårt nyckfulla svenska klimat.

Köp nya Tristar Helårsdäck och färdas säkert året runt

Genom att använda säkra däck kan du undvika olyckor. Bilen lyder dina kommandon och du kommer fram säkert och komfortabelt oavsett väder och väglag. Tidigare importerade och sålde man mediokra lågprisdäck som inte höll kvalitetsmåtten för den kräsna europeiska marknaden. Numera tillverkar Tristar egna däck som håller hög kvalitet och erbjuder ett perfekt väggrepp vid körning både på het asfalt som i modd och på regnvåta vägbanor. Helårsdäck som också kallas friktionsdäck har en speciell gummiblandning och ett djupare mönsterdjup som gör däcket mycket lämpligt att använda året om speciellt om du kör i stan eller i de södra delarna av Sverige. Köp dina Tristar Helårsdäck online till väldigt bra pris hos dackonline.se, där hittar du bland annat favoriten Tristar Ecopower 4S som är ett av Tristars mest populära däck. De finns i de flesta dimensionerna.

Om du prioriterar säkerhet, komfort , ekonomi och flexibilitet bör du överväga att köpa nya Tristar Helårsdäck som är ett av marknadens bästa friktions- eller som de också kallas helårsdäck. Den speciella gummiblandningen och det unika djupa mönstret möjliggör säker, ekonomisk och komfortabel färd året runt. Du slipper besväret med att behöva byta däck vår och höst eller när du ska åka söderut genom Tyskland på väg till alperna för skidåkning. Ytterligare en fördel med helårsdäck är att du kan köra på alla gator i våra städer, nu när många svenska städer förbjuder dubbade vinterdäck på livligt trafikerade gator för att minska utsläpp av farliga partiklar,som kan orsaka allvarliga hälsoproblem för invånarna i städerna. Bullerutsläppet är mycket lägre med helårsdäck jämfört med dubbade vinterdäck vilket också är en fördel som bör beaktas i valet av det bästa däcket. Favoriten just nu är storsäljaren Tristar Ecopower 4S men titta även på Tristar Snowpower som finns i några varianter och Tristar Sportpower som är ett populärt däck för den som kör långa turer på exempelvis motorvägar.

Köp Tristar Helårsdäck för säkerheten, miljön och komforten

Köp nya däck online till bästa pris hos dackonline.se som har ett stort urval, alltid 30 dagars returrätt för din trygghet och fler än 1.700 monteringspartners runt om i vårt land. Tristar Helårsdäck erbjuder den prismedvetne bilisten ett högkvalitativt helårsdäck som uppfyller kraven för att du ska kunna framföra ditt fordon säkert, komfortabelt och med körglädje på både torr som het asfalt och på moddiga eller regnvåta vägbanor året runt. Dubbade vinterdäck förbjuds på flera hårt trafikerade gator i många städer för miljöns skull men givetvis erbjuder Tristar även dessa, exempelvis Snowpower som också finns hos oss.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard