Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pneus Tristar

Tristar

Tristar däck

Om du inte har hört talas om Tristar däck förut så kan det vara för att de bara funnits på marknaden sedan 2014. Oroa dig inte, det är det Belgiska bolaget Deldo Autobanden NV som ligger bakom detta nya varumärke. De började som ett importföretag för bildäck i lågprissegmentet, men har idag ett flertal egna däckmärken. De garanterar tillgänglighet, den bästa möjliga produktutvecklingen och hög kvalitet, eftersom Tristar däck ägs helt av Deldo. De erbjuder alla möjliga storlekar för personbilar, SUVS och lastbilar, samt så väl sommardäck som vinterdäck.

Hur hittar jag rätt Tristar däck för min bil?

Om du inte är säker på vilken storlek du behöver så kan du antingen inspektera dina nuvarande bildäck, där all information står på sidan av dem. Du kan även se alla lämpliga däckdimensioner i bilens registreringsbevis. När du har alla relevanta uppgifter kan du använda den smidiga menyn för att ange dina önskemål, inklusive om du vill ha vinterdäck eller sommardäck. Därefter kommer du till sidan med alla produkter som passar in på dina val, så du enkelt kan beställa hem dem fraktfritt. Nu vet du hur du köper Tristar däck för billiga priser på nätet. Gör det redan idag från dackonline.se!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard