ico 08 - 52 50 06 08

Triangle Däck

Triangle

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17379 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Michelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäckenMichelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäcken
Michelin och General Motors presenterade på Movin’On Summit i Montreal för hållbar mobilitet en ny generation ... mer info

Många betalningsmöjligheter:

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
Triangle är det moderna däckföretaget som alltid går at

Med sina 33 år i branschen är Triangle ett relativt ungt däckföretag om man jämför med många andra företag som också ligger i topp. Triangle satsar mycket tid och engagemang på att kunna tillhandahålla ett så stort och brett utbud som möjligt, vilket de även på någotvis alltid lyckas med. Det finns riktigt bra kvalitetsdäck i massor av prisklasser och däcken finns till riktigt många sorters bilar och andra fordon, vilket är en av anledningarna till att de redan hamnat bland topp 10 bland de världsledande företagen idag.

Som nämnt innan har Triangle ett riktigt stort utbud av olika däck. Det finns över 700 olika sorters radialdäck i över 160 olika storlekar och nästan 400 sorters bias-däck i över 100 storlekar. Det finns även OTR-däck för större maskiner som anläggnings- och gruvutrustning.

Triangle är ett av Kinas största däckföretag och har en ledande position i landet. Idag har de spridit sin verksamhet ut över den internationella arenan och finns nu i fler än 130 länder över hela Amerika, EU, Mellanöstern, Asien, Oceanien med mera. Tack vare sina kvalitetsdäck och det rykte som företaget har fått internationellt vet man säkert att när man handlar hos Triangle får man alltid ett däck som både är säkert och hållbart.

Att Triangle enbart har 33 års erfarenhet i branschen märks verkligen inte över huvud taget, eftersom att utbudet, kvaliteten och säkerheten är i världsklass. Så om du vill köra runt med däck som rekommenderas av folk runt om i hela världen så kan du lita på Triangle.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.06.2019 07:14