Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Triangle Vinterdäck

Triangle vinterdäck för dig som vill köra säkert under vintern

De nordiska vintrarna är inte bara kalla. Vägunderlaget blir snabbt förrädiskt och halt, vilket innebär att det blir farligare att vistas i trafiken. För att minska risken så mycket som möjligt gäller det att du har bra vinterdäck. Det är här den kinesiska däcktillverkaren Triangle kommer in i bilden. Triangle är en av världens största däcktillverkare. Företaget grundades under namnet Triangle Group år 1976. Sedan dess har de utvecklats med stormsteg för att nå den position de har idag. Sedan början av 2010-talet har företaget fokuserat mer på däckteknologi, vilket har lett till att de numera även erbjuder högkvalitativa däck inom både personbilsmarknaden och för flygplan, grävmaskiner och andra stora fordon. Med ett par Triangle vinterdäck kan du känna dig säker i trafiken, även när det är halt och snöigt ute.

Köp vinterdäck från Triangle till bra priser hos oss

Ett par högkvalitativa vinterdäck kan göra stor skillnad när det behövs som mest. Ju bättre grepp du får om vägunderlaget, desto kortare blir din bromssträcka. Du får även mer kontroll över bilen och kan accelerera fortare. Bra däck ger helt enkelt bilen bättre förutsättningar för att prestera på topp. Beställ ett par nya Triangle vinterdäck genom oss så får du både snabb leverans och ett lågt pris. Vi har även samlat sommardäck från företaget. Du kan även hitta andra produkter hos oss, exempelvis snökedjor och motorolja. Naturligtvis erbjuder vi även däck från andra tillverkare.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard