Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Triangle Sommardäck

Prisvärda Triangle sommardäck hittar du hos oss

Triangle är ett kinesiskt däckvarumärke som grundades 1976 under namnet Triangle Group. Detta är en av världens största däcktillverkare. Även om de är kända för att tillverka stora volymer så har företaget fokuserat mycket på att bli ledande inom däckteknologi, både för personbilsdäck och andra typer av däck. De tillverkar bland annat däck till lastbilar, stora grävmaskiner, flygplan och mycket mer. Vi på dackonline.se erbjuder ett stort utbud av Triangle sommardäck som du kan välja mellan. Dessa däck håller hög kvalitet samtidigt som de även är prisvärda. Här på vår hemsida kan du enkelt beställa ett par nya sommardäck.

Kör säkert hela sommaren med högkvalitativa sommardäck

Däck som ska användas under sommaren har speciella krav. De ska klara av varma och torra vägunderlag samtidigt som de även ska kunna användas när vädret är regnigt och vägunderlaget halt. Triangle sommardäck möter dessa krav med bravur. Tack vare företagets fokus på däckteknologi får du däck som både är komfortabla, har låg ljudnivå och ger dig ett bra grepp om vägen. Vi på dackonline.se erbjuder naturligtvis mer än bara sommardäck från Triangle, vi har även vinterdäck och helårsdäck från flera varumärken. Handla till bra priser du också. När du beställer genom oss på dackonline.se ser vi även till att din beställning skickas iväg så fort det går. Har du frågor kring våra däck eller våra andra produkter? Tveka inte att höra av dig till vår kundsupport!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard