Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Tigar Sommardäck

Beställ nya Tigar sommardäck genom oss

Den serbiska däcktillverkaren Tigar Tyres har imponerat med sina däck under flera år. Företaget grundades redan 1935 och har länge varit en av landets största tillverkare av däck. Under 2000-talet köptes de upp av Michelin, något som har höjt däckkvaliteten ytterligare ett snäpp. Om du vill köpa ett par nya sommardäck så kan du med fördel satsa på just Tigar Tyres. Vi erbjuder flera Tigar sommardäck som du kan välja mellan. Gör det enkelt för dig själv och beställ nya däck inför sommaren här via vår hemsida.

Med Tigar sommardäck får du bra kvalitet till ett utmärkt pris

Under sommaren behöver däcken inte bara ge dig ett bra grepp om vägen när det är varmt och soligt ute. Som vi alla vet så kan den svenska sommaren snabbt byta från sol till regn. Våta och hala vägar blir snabbt förrädiska. Tigar Tyres är väl medvetna om vilka krav som ställs på däck som ska användas på blöta vägar. Med Tigar sommardäck kan du välja mellan flera däckmodeller som har speciella slitbanemönster. Dessa ser till att vattnet kan drivas ut från under däcket och ger på så sätt bättre kontroll över bilen. Vi på dackonline.se erbjuder däck till både personbilar, tunga SUV, lätta lastbilar och många fler fordon. Använd vår hemsida för att hitta nya Tigar sommardäck eller välj några däck från andra märken som vi har i vårt utbud. Vi kan även hjälpa dig att byta däcken genom våra monteringsstationer.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard