Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Pneus Tigar

Tigar

Tigar Däck

Tigar Däck kan du hitta på denna sidan, de kommer i modeller som passar alla möjliga vägunderlag. Vi har även specialla Tigar Nordiska vinterdäck så att till och med skandinaver kan känna sig säkra på vägarna. Alla de däck du hittar på dackonline.se är av mycket hög kvalitet och du kommer att få dem hemskickade till dig utan att du behöver betala ett enda öre i fraktkostnad. Vi erbjuder dig alltid en säker onlinehandel så att du alltid kan ha de bästa däcken som möjligt. Om du vill se någon speciell fakta om något däck, till exempel Tigar däck, så är det bara att klicka på varan du har ett intresse för. Där kommer du att få välja ett antal olika saker, det första du gör är att välja vilken årstid de skall vara för, helårs, sommar eller vinter.

Här kan du ofta välja speciella Tigar däck, så som dubbade eller nordiska vinterdäck. För de av er som inte är bilfantaster kan jag förklara lite av skillnaden mellan de olika typerna, till exempel så är gummit inte lika elastiskt i Tigar sommardäck som det är i Tigar Nordiska vinterdäck, detta leder till att du får mindre friktion på sommarvägarna, vilket i sin tur leder till att du kan minska din bränsleförbrukning, medan den ökade friktionen på vinterdäcken kommer ser till att det är lättare att hålla sig kvar på vägen i vinterhalkan. Så oavsett vad det är du behöver så kan du hitta massvis av vinter- och Tigar sommardäck här hos dackonline.com. Så köp idag!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard