Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Pneus Taurus

Taurus

Taurus Däck

Taurus däck är både billiga och bra. De uppfyller alla de senaste säkerhetsstandarderna och ägs nästan helt av giganten Michelin. På så vis vet du att det finns en legitim däcktillverkare i ryggen av ett märke som faktiskt är väldigt billigt för den kvalitet som erhålles. Du kan vara säker på att Taurus sommardäck kommer att ta dig från punkt A till punkt B på ett väldigt bekvämt, tryggt och raskt vis. Dessa bildäck är nämligen speciellt utformade för att passa de förhållanden som är typiska under det varmare halvåret. Rätt Taurus däck på rätt Taurus plats brukar vi säga.

När du anpassar dig och ditt fordon efter årstiden uppstår en högre nivå av harmoni mellan bilen och underlaget. Upplev en lägre bränsleförbrukning som åtföljd av att rullmotståndet minskar, samtidigt som Taurus sommardäck har däckmönster särskilt formgivna för att greppa sommarens vägar. På samma vis är motsvarigheten utvecklad för att passa kyla och halka. Vinterdäck är en gnutta mer flexibla, så att de får en högre friktion mot underlaget och därmed ger dig ökad behärskning över styrningen. Vissa Taurus däck kommer även som helårsvariant, så det spelar ingen roll vad dina speciella omständigheter är. När du handlar av dackonline.se får du alltid 30 dagars returrätt och två års garanti!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard