Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Pneus Syron

Syron

Syron Däck

Syron däck utvecklas av Tyska ingenjörer och har vunnit flera priser för sin pris-till-prestanda-ratio. De är även kända för sina låga bullernivå, vilket bidrar till en tystare färd. Däck som deras Syron Everest har utmärkts för sina korta bromssträckor och ett utmärkt grepp. Företaget startades 2004 och blev snabbt ett ledande varumärke inom ultrahög prestanda. Genom detta kom deras process till att bli en omvandling av racing-däck till sports-orienterade Syron däck som kan användas till vardags. Deras unika, silica-baserade gummisammansättning ser till att du får grepp om väglaget, vare sig det är vått eller torrt, samtidigt som de erbjuder ett otroligt lågt rullmotstånd. På så vis drar bilen mindre bensin utan att uppoffra säkerheten.

Ditt och dina passagerares välstånd är naturligtvis i fokus för ett bra bildäck. Det gäller att du är utrustad och redo när det är dags. När solen smeker Svea Rike är det bäst att använda sommardäck, då friktionen är lägre för dem. Det är bra av samma skäl som ovan nämnt, men de är även anpassade specifikt för väglagen som förekommer under sommaren. När fader vinter anländer är det dags att byta till vinterdäck som Syron Everest, när du vill uppnå maximal prestanda till ett fantastiskt pris. Köp idag - Fri Frakt!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard