Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Sunny Vinterdäck

Ha bra däck under vintern

Sunny tillverkar en rad olika däck för personbilar, SUV och lätta lastbilar. Företaget producerar inte bara Sunny vinterdäck, du hittar också helårsdäck och sommardäck från dem. De är en del av företaget South China Tire & Rubber Co, som grundades år 1988. Företaget är nu stolt över att bli rankad som den 33:e största producenten inom däck globalt. Sunny är stolta då de gör en egen forskning och utveckling på sina däck, samt de tillverkar allt under ett och samma tak. Företagens egna innovationer omfattar en utveckling av 2 körda däck under 2009 och 5 ledande vinterdäck i sin serie. Ett däck som företaget har producerat är Sunny SN3630 som är ett par Sunny vinterdäck som du bör ha. Att välja dessa däck är en fantastisk idé när du vill ha ett extra tyst ljud alternativ som håller på länge. Däckens hållbarhet och tillförlitlighet är välkänd, vilket gör dem till ett stort värde samtidigt som de producerar konsekvent höga prestanda vid varje resa. Dessa däck ger dig ett bättre grepp och är ett utmärkt val så att du får en lång livslängd och goda säkerhetsfunktioner från däck som inte gör dig besviken, oavsett hur svåra förhållanden det kan vara. Du kan köra med förtroendet att du alltid kommer ha full kontroll oavsett vilken situation du kan stöta på tack vare gummit och mönstret i slitbanan som används på dessa däck. Beställ hem dina Sunny 175/70 R13 vinterdäck idag och åk säkert på vägarna.

Var säker när du åker på hala vägar

Ett annat däck som företaget producerat är däcket Sunny SN3970. Det spelar ingen roll var du ska åka med din bil, med dessa däck kommer du verkligen ha en god stabilitet och ett bra grepp för att få ut det mesta vid din bilresa. Dessa alternativ är väldigt värdefulla, då de håller under en längre tid och har ett pålitligt rykte, samtidigt som det ger dig en smidig och bekväm resa med minskat trafikbuller och också ett förbättrat väder utförande. Det är bra att ha ett par däck som ger goda grepp och en bra stabilitet när man åker på vintern under alla olika förhållanden. Vädret under vintern kan ofta presentera olika miljöer när man kör och situationer som du behöver anpassa, då du ibland åker på våta, torra, snöiga och även isbelagda vägar. Det är viktigt att ha rätt däck på sin bil när man kör, speciellt om man befinner sig i Sverige under vintern. Vädret kan alltid ändra sig! Se därför till att köpa hem dina däck smidigt från dackonline.se. Med Sunny 165/60 vinterdäck kan du säkert åka på vägarna under vintern.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard