ico 08 - 52 50 06 08

Kompletta hjul med vinterdäck och nordiska däck

Komplett uppsättning av hjul.

Här kan du hitta stålhjul paketerade som uppsättning med vinterdäck balanserade och monterade, för alla vanliga bilar, stadsjeepar, off-Roaders, skåpbilar och lätta lastbilar, färdiga att monteras på bilen.

Vänligen var medveten om att alla bilar som är godkända för användning inom EU efter 1 November 2014 ska vara utrustade med däcktrycksövervakningssystem (TPMS). Skulle bilen redan har ett aktivt TPMS, kan du köpa däck förmonterade på stålfälgar med en sensor programmerad för din bil.

Däcktyp:

Fordonsurval

Biltyp

Vänligen välj bilmodell

biltillverkare:Stålfälgar med vinterdäck – en vital investering

Vinterväder med extrem kall kyla, frostiga morgnar,is och snö på alla Sveriges vägar kan vara tufft att köra igenom. Även om vinterdäck är en lag och man inte har något val är det ändå andra beslut som måste tas.När du under vinter byter till vinterdäck måste du även tänka igenom frågan om du behöver ett par nya fälgar till vinterdäcken eller om du ska behålla samma fälgar året runt och endast byta mellan sommardäck och vinterdäck.

Det är en stor fördel att införskaffa sig ett par stålfälgar mer vinterdäck och se till att man kör så säkert som bara möjligt med den bästa utrustningen. Eftersom stålfälgarna med dina vinterdäck blir tyngre än aluminiumfälgar skapar detta en stabilare och säkrare bil att köra med på snön och på isen.

Köp stålfälgar med vinterdäck

När snön försvinner och salt och grus kommer fram mer på vägarna är det oundvikligt att de kan skada ytskiktet på dina fälgar. Fälgar för vinterdäck är mer resistenta mot detta och är tillverkade för att stå ut med stenar och grus som angripande slår emot dem. Så en annan fördel med att ha en extra uppsättning är att livslängden på dina fälgar under sommaren kommer att öka enormt genom det årliga bytet. På längre sikt kan detta också spara pengar för dig då du slipper köpa nya lika ofta. Det finns alltså ett antal fördelar med att även införskaffa nya stålfälgar:

  • En extra uppsättning stålfälgar med vinterdäcken är en bra investering och minskar slitage av dina fälgar med sommardäck
  • Stålfälgar reagerar snabbare på snöiga och isiga väglag
  • Fälgar av stål med vinterdäck gör bilen tyngre, vilket också är en fördel under vinterkörning

Folk börjar mer och mer inse säkerhetskonsekvenser och kostnadsfördelarna med att ha ett par stålfälgar med vinterdäck. Du kan beställa dina stålfälgar med vinterdäck online hos däckonline.se och ta del av ett stort urval, exceptionell service och snabb leverans. Förbered dig inför vinterhalvårets ruskiga snöväder med däck och fälgar från Däckonline.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 17.02.2019 06:20