Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Pneus Solideal

Solideal

Beställ stabila Solideal däck hos oss

Solideal är ett företag som specialiserat sig på däck till arbetsfordon, exempelvis traktorer, gaffeltruckar och lastare. De tillverkar även speciella däck till entreprenadmaskiner. Har du behov av ett kraftigt däck som klarar av mer än vad de vanliga däcken gör? Då är nog Solideal däck perfekt för dig. Hos oss på dackonline.se kan du hitta flera olika däck från den kända däcktillverkaren. Kolla in vårt stora utbud av däck redan idag. Självklart har vi även däck och många andra produkter som passar till andra typer av fordon. Är du osäker på vilka Solideal däck du ska välja? Ta gärna kontakt med vår kundsupport så svarar vi på alla frågor du har.

Billiga Solideal däck köper du på nätet

Att köpa däck online är inga konstigheter, faktum är att det finns många stora fördelar med att köpa däcken på nätet. Först och främst så har du ett stort utbud. Istället för att behöva köra till en lokal och hoppas på att det finns däck som passar just din bil så kan du sitta hemma och låta oss sköta jobbet åt dig. Allt du behöver göra är att ange vilken bilmodell du har. Ett enklare alternativ är att ange bilens registreringsnummer. Vi ser till att du får upp alla aktuella däck, från stabila Solideal däck till andra typer av passande däck.  Hos oss på dackonline.se hittar du exempelvis aluminiumfälgar.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard