snökedjor personbil

Bredd
Höjd
Diameter
Reifen


Sökning på snökedjor via fordonstyp

Topseller

König - 2004255095

König - 2004255095

CL-10 095

hos oss bara 1482

DeltiGrip - 4717826

DeltiGrip - 4717826

Quality Snow Chain for your car

hos oss bara 337

Snö Pro - 175

Snö Pro - 175

Snö-pro evo 120

hos oss bara 1011Snökedjor

Inte bara det att snökedjor är användbara, de är också obligatoriska under vissa förutsättningar när fordonet inte kan ta sig fram på snöiga vägar utan dem. Särskilda vägmärken används för att markera områden där snökedjor är obligatoriska.Du kommer att vara tvingad att köra tillbaks om du inte har ett par snökedjor med dig. De flesta av dessa regioner är storavinter sport resorter och ofta en bilförares destination. Var beredd och köpett par snökedjor - till exempel på dackonline.se.

Lejdare-och diamant kedjor

Snökedjor är enheter monterade över däckets slitbana och det finns olika typer att välja mellan. Lejdare kedjor ser till att däcken inte spinner utom kontroll och installeras tvärs över däckens slitbana på drivaxeln. Diamant kedjor kan monteras på styr axeln och verkar mot glidning i sidled. De flesta snökedjor är kombinationer av dessa två grundläggande typer. Om du bara behöver något för att hjälpa dig att lämna ditt snötäckta fordon så att du kan fortsätta köra på de rengjorda vägarna utan snökedjor, kanske du mest är intresserad av att enkelt sätt att komma ut på vägen och sedan få bort dessa hjälpmedel.

Snökedjor för tunga fordon

Kommersiella fordon som lastbilar behöver oftast speciella kedjor. Klassiska val är sicksack kedjor för tunga nyttofordon, diamant kors kedjor för vanliga och lätta nyttofordon eller till och med dubbel diamant kedjorför jordbruket och skogsbruks fordon.dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 28.09.2020 06:23