Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Semperit Vinterdäck

Byt ut till vinterdäck under de kalla månaderna

Letar du efter ett par bra Semperit vinterdäck, ta då en titt på däcken Kleber Krisalp HP 3 som ger dig ett bra och fast grepp när du kör på Sveriges vägar under vintern. Det är viktigt att ha ett par bra vinterdäck under de kalla månaderna, då dessa däck är speciellt utvecklade för användning vid just låga temperaturer och körning i vinterförhållanden. Deras slitbanor har ett stort antal sipes som garanterar tillräckligt med grepp även på smala vägar. Materialet i däcken är också noga utvald för att hålla däcken elastiska även om det är kallt ute. Vid höga temperaturer blir vinterdäcken dock för mjuka, varför de inte ska användas under sommaren. Klicka hem ett par Semperit Speed-Grip 3 195/50 R15 vinterdäck, billigt från dackonline.se. Semperit har stått för kraftfullt prestanda i 111 år. Du kan alltid lita på kvaliteten när det gäller deras däck - hela året runt, i alla regioner och även i de svåraste situationer och hårda väderförhållanden. De ser till att ha en bra kvalitet på sina däck genom att kontinuerligt mäta oss mot krav och ständigt utvecklas för att skapa bättre däck. Därför litar så många förare på detta utmärkta varumärke. Beställ hem dina däck smidigt från dackonline.se.

Välj de däck som du känner passar

Ska du åka med ett par vinterdäck under vintern, välj då ett par däck som du känner dig bekväm att åka runt med och som har en god hållbarhet. Titta på de Semperit vinterdäck som finns idag för att se om det varumärket är något för dig. Åk säkert på vintern med Semperit Master-Grip 2 145/80 R13 vinterdäck, du hittar dessa smidigt och billigt på dackonline.se. I Sverige är det viktigt att man har rätt däck på bilen, lastbilen eller bussen, så att man kan ha god kontroll över fordonet även om det är svåra väderförhållanden utanför. Se då till att ha bra däck på din bil innan du och din familj sätter er och kör. I Sverige är det lag på att ha vinterdäck under vintern, denna lag kallas vinterväglagen. Det är således viktigt att ha ett par bra däck, både för din egna säkerhet men också för personerna som kör bredvid dig. Du kommer dessutom känna att du har mycket bättre och stabilare kontroll på ditt fordon, speciellt om du väljer ett par bra och kvalitativa vinterdäck som passar just din körstil och din bil. Åk bekvämt på vägarna i Sverige under vintern, oavsett om det är halt, snö eller regnigt ute på vägarna. Hitta ett par däck som du trivs i, som har en god hållbarhet och som erbjuder dig en säker åktur, alla kalla månader som vi har här i Sverige.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard