Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Semperit Sommardäck

Här finns Semperit sommardäck av hög kvalitet

Om det har blivit dags för nya sommardäck kan vi varmt rekommendera Semperit. Det österrikiska däckföretaget har en lång och lyckad historia som tog fart redan 1850. Från början utvecklade de gummiprodukter och själva däckproduktionen kom igång år 1900. Fördelen med att vända sig till ett så gammalt företag är att de har haft många år på sig att förfina produkterna och framförallt, lyssna på sina kunder och förstå vilken typ av produkter de vill ha. Här kan du nu hitta riktigt bra Semperit sommardäck från populära serier som bland annat Speed-Life 2. Trots att de svenska sommarvägarna kanske bjuder på det bästa vägunderlaget under året, kan de vara minst sagt förrädiska. Svenska vägar kan ofta gå från att vara torra och greppvänliga till att genast förvandlas till hala vägar. När detta sker duger inte gamla blankslitna däck. Det är då kvalitet och hög prestanda är ett måste. Semperit sommardäck har priser i mellansegmentet, varken de billigaste eller dyraste på marknaden. Med det sagt kan du alltid lita på att kvaliteten finns där. Beställ Semperit sommardäck hos oss på dackonline.se och se själv hur bra grepp du får om vägen, oavsett regn eller sol.

Enkelt att beställa Semperit sommardäck från oss

Med sprillans nya Semperit sommardäck får du ett högkvalitativt däck som ger dig ökad trygghet på vägarna. Du kan enkelt hitta rätt däcktyp genom att föra in däckets dimensioner till vänster. Vi sorterar då sökningen så att du endast får relevanta träffar. När du hittat en produkt som verkar intressant kan du klicka dig in på den. Här visas nämligen mer information. Bland annat kan du se EU:s däckbeteckningar som bland annat bullerutsläpp i decibel eller hur bra väggrepp däcken har på våta underlag. Dessutom kan du se vilket betyg våra egna kunder gett däcken. När du väl ska beställa nya Semperit sommardäck kan du även se till att köpa nya fälgar till bilen. Dessa håller inte för evigt utan bör bytas ut. Nya, blanka och snygga fälgar tillför en hel del till bilens utseende. Eftersom vi går mot sommarens är det lika bra att köra en rejäl vårstädning av bilen. Gör det med nya Semperit sommardäck, sprillans nya fälgar och en noggrann tvätt. Tveka inte att höra av dig till oss på dackonline.se om du har några frågor.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard