Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Semperit Helårsdäck

Semperit helårsdäck hör till det absoluta toppskiktet

Om du är ute efter pålitliga kvalitetsdäck däck som du inte behöver byta och kan köra på året om rekommenderar vi Semperit helårsdäck. Inget har lämnats åt slumpen under utvecklingen och däcken har bra prestanda vilket underlag du än kör på. Det lönar sig att satsa på kvalitet just när det gäller helårsdäck.

Semperit har flera snöflingemärkta däck av friktionstyp som ger bra prestanda på såväl snö som torra sommarvägar. Däcken finns i flera storlekar och du har goda förutsättningar att hitta vad du behöver till just din bil i vår välsorterade butik online. Semperit Helårsdäck är testade under förhållanden som liknar dem vi har på vintrarna här i Skandinavien och kan jämföras med nordiska tillverkare av helårsdäck som Nokian och Gislaved. Konceptet helårsdäck har tidigare kritiserats för att vara en dålig kompromisslösning men nu ser vi att flera modeller från topptillverkare som Semperit håller vad de lovar. Du får fortfarande lite bättre grepp med dubbar om det är is på vägarna men helårsdäck ger istället andra fördelar. Detta är ett bra köp för många bilförare!

Semperit är ett anrikt österrikiskt företag men däcktillverkningen sköts numera av tyska Continental, en koncern som hör till de största i branschen. Det satsas stora resurser på produktutveckling och varje ny modell är ett resultat av en gedigen designprocess där inget lämnas åt slumpen. Semperit är latin och kan översättas till "fungerar alltid". Det är passande uttryck när det gäller Semperit helårsdäck som finn i många storlekar hos oss. Att byta däck är kanske inte så krångligt men att med framförhållning planera in rätt tillfälle, utifrån bestämmelser och väderleksrapporter, är ett stressmoment för många bilförare. Det slipper du om du väljer helårsdäck. Om du satsar på Semperit som är en pålitlig tillverkare av kvalitetsdäck behöver du heller inte oroa dig för om däcken verkligen presterar när det till exempel finns risk för vattenplaning.

Semperit helårsdäck har bra rykte i branschen

Vi på dackonline.se är mycket glada över att kunna erbjuda ansedda Semperit helårsdäck till riktigt bra pris. Söker du du både trygghet och enkelhet från en en pålitlig tillverkare är detta ett bra val av däck eftersom du inte behöver byta två gånger om året. Du som vill ha hjälp med monteringen kan få det hos någon av våra samarbetspartners runt om i landet. Din köptrygghet är viktig för oss och därför erbjuder vi 30 dagars returrätt, om något skulle bli fel vid beställningen.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard