Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Sava Sommardäck

Sava sommardäck ger dig hög kvalitet

Om du letar efter nya sommardäck till förmånliga priser har du hittat rätt. Här har vi nämligen samlat riktigt bra och greppvänliga däck från sloveniska Sava. Sava är en av de ledande däckutvecklarna i hela Europa och inte undra på. De levererar ständigt kvalitetsdäck för såväl personbil och SUV som lastbil och lätt lastbil. Något för alla med andra ord. Du kan själv hitta ett par perfekta däck från Sava snabbt genom att klicka in dina däckdimensioner. Vi har här samlat flera typer av Sava sommardäck, till exempel däck från omtyckta serier som Sava Perfecta och Sava Intensa. Sava Perfecta är en däckgrupp med fokus på bränslesnålhet. Däcken ger en lägre bränsleförbrukning. Sava Intensa är en annan däcktyp med fokus på greppvänlighet, särskilt på våta underlag. Med andra ord ett säkert kort för den svenska sommaren. Du ser direkt vilka Sava sommardäck som fått högst betyg, det står till höger om produktbilden. Du kan även klicka dig in på ett däck som verkar intressant för att få mer information om däcket. Här kan du till exempel läsa mer om EU:s däckbeteckningar och se hur bra Sava sommardäck presterar när det kommer till saker som bränsleförbrukning, bullernivå och grepp.

Beställ dina Sava sommardäck idag och kör säkrare

Det är ingen idé att vänta med inköpet av dina nya sommardäck. När den första sommardagen väl kommer är det för sent att byta. Bättre att vara ute i god tid. Med nya Sava sommardäck på bilen får du ett ökat grepp om vägbanan, oavsett om du kör på fina asfaltsvägar inne i city eller om du kommer vistas en del ute på landet på grusiga småvägar. När du ska lägga din beställning hos oss på dackonline.se kan du passa på att köpa nya fälgar till däcken. Detta ingår nämligen inte, men går som sagt att lägga till. Vi erbjuder snygga fälgar i många modeller, från olika varumärken och till riktigt bra priser. Har du hittat de perfekta däcken men känner inte att du vill utföra däckbytet på egen hand? Helt okej, vi på dackonline.se kan hjälpa till med det om du skulle vilja. Vi samarbetar med över 1 000 monteringsstationer som är fördelade över hela landet. Du kan se ifall vi har en station där du bor, då är det bara att boka en tid och komma förbi för ett snabbt byte. Beställ Sava sommardäck hos oss på dackonline.se.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard