Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Sava Helårsdäck

Nu behöver du inte längre byta däck så ofta med Sava helårsdäck

Sava däck är konstruerade i Europa och drivs av samma teknik som Goodyear har. Det är således verkligen ett par däck som du kan lita på, dessutom till ett bra pris. Sava ägs helt av Goodyear och därför har de också dragit nytta av deras tekniker. Däcken är väl konstruerade med sin avancerade utrustning, vilket betyder att dessa däck också behöver uppfylla deras strikta kvalitetsstandarder innan de lämnar fabrikerna. Idag producerar företaget ungefär 8 miljoner däck varje år. Däcken är dessutom gjorde av den bästa moderna tekniken, så att man får prisvärda däck som ändå inte äventyrar med kvaliteten.

Sava konstruerar däck till rimligt pris men som ändå har en god prestanda, vilket gör att du kan känna dig försäkrad om att du faktiskt gjort en investering i det långa loppet. Alla däck går igenom en grundlig kvalitetskontroll i Slovakien innan de skickas vidare till resterande Europa. Därför kan du således känna dig säker med deras kvalitetsgaranti när du köper däck från Sava.

Köp hållbara Sava helårsdäck, så slipper du hålla på med däckbyten så ofta

Äger man ett par helårsdäck så behöver man inte längre tänka på att byta till sommardäck när sommaren närmar sig, vilket är perfekt för dig som helt enkelt inte har tid eller pengar med att byta däck varje gång vädret ändrar sig. Välkomen in till dackonline.se, där du enkelt och smidigt kan hitta de däck som du söker efter. Sava helårsdäck har en väldigt god kvalite med bra slitstyrka, så att du får ett par bra däck som håller länge. Helårsdäck är fokuserade på att fungera oavsett om det är vått eller torrt ute, vilket är perfekt under sveriges årstider. Dessa däck kan du använda oavsett om det är sommar, vår, höst eller vinter ute. Detta eftersom det är utformade för att fungera på vägar även om vädret är annorlunda.

Det härligaste med Sava helårsdäck är att de fungerar bra och stabilt att köra på alla slags vägar, även om solen skulle vara stekande het eller om det skulle vara spöregn ute. Dessa däck har en god kvalité och håller länge, vilket också betyder att du inte behöver byta ut däcken så pass ofta som man behöver göra med säsongsdäck. På dackonline.se hittar du modeller som Sava Adapto eller Sava Adapto HP. Detta betyder att du kan spendera din tid och dina pengar på mer intressanta och roligare saker, än att behöva göra däckbyte flera gånger per år. Du känner dig dessutom mer säker när du kör på de svenska vägarna, då de har ett fast grepp och ett bra mönsterdjup.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard