Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Sailun Sommardäck

Sailun Sommardäck är både hållbara och greppstarka

Kör du på däck som håller i längden och som greppar vägen bra? Om du kör runt med slitna däck kan både greppet och bromssträckan påverkas negativt. Genom att beställa Sailun Sommardäck kan du vara säker på att du får både rätt greppet och en korta bromssträcka. Dessa sommardäck är skapade av ett speciellt gummi och har ett däckmönster som gör körningen säkrare. Sailun är ett relativt nytt däckföretag som på några år vuxit till ett välkänt däckmärke. De har blivit framgångsrika genom att designa sina däck med de mest avancerade tekniker och material som finns på marknaden i kombination med långtgående forskning kring gummi och design. Köp dina nya däck till ett lågt pris online hos oss på dackonline.se.

Här hittar du Sailun Sommardäck till låga priser

Här på Dackonline.se erbjuder vi dig över 25000 olika däckprofiler bland över 100 olika däckmärken. Vårt stora sortiment är en av orsakerna till att vi är Europas största däckbutik på nätet. Här hittar du både vinterdäck och sommardäck till alla olika sorters bilmärken och modeller. Genom att beställa två eller flera däck från oss får du hem din order med fri frakt. Vi erbjuder snabba leveranser och ett samarbete med över 1600 olika monteringsverkstäder. Allt detta för att du snabbt skall komma igång med dina nya Sailun däck.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard