ico 08 - 52 50 06 08

Rotalla Däck

Rotalla

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17112 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

PIRELLI LANSERAR NYHETER INOM P ZERO FAMILJEN I GENÉVE: P ZERO WINTER, TRACK ADRENALINE-APP FÖR BANKÖRNING OCH NY MÄRKNING FÖR ELEKTRISKA SUPERBILARPIRELLI LANSERAR NYHETER INOM P ZERO FAMILJEN I GENÉVE: P ZERO WINTER, TRACK ADRENALINE-APP FÖR BANKÖRNING OCH NY MÄRKNING FÖR ELEKTRISKA SUPERBILAR
Genéve, 7 mars, 2019 – Pirelli visar upp flera innovationer på internationella motormässan i Genéve: ... mer info

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

Rotalla Däck

Rotalla däck är ett utmärkt alternativ till de dyrare och mer kända märken vi har i sortimentet. Namnet är nämligen inte lika välkänt som däckens kvalitet, som nu är här för att öka prestandan och säkerheten på de Svenska vägarna. Kanske du blir en av deras främsta supporters efter du har provat på?

Eftersom vi hos dackonline.se alltid bistår med snabba leveranser utan fraktkostnad, med butiken tillgänglig online 24 timmar om dygnet så har du knappast något att förlora eller vänta på. Sök efter den typ av däck du är på jakt efter, samt den storlek som passar ditt motorfordon. När du köper en ny uppsättning av Rotalla däck så får du ett otroligt lågt rullmotstånd, reducerade bullernivåer, en gummiblandning utan kompromisser och en lång livslängd. Det går dock att optimera resultaten beroende på säsong, så se till att du har både vinterdäck och sommardäck. Köp dem redan nu från dackonline.se, antingen hem till dig eller till närmaste servicestation!

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.03.2019 06:56