Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Rotalla Vinterdäck

Ha en bekväm och säker åktur

Att ha bra däck på sin bil är livsviktigt, inte bara för ens egna och ens familjs säkerhet, men också för de andra bilarna som åker runt på vägarna. Rotalla är ett företag som tillverkar och producerar bra däck. De skapar allt mellan sommardäck till helårsdäck och vinterdäck. Ett kvalitativt däck som Rotalla har skapat är Rotalla Ice-Plus S110. Däcken har utformats för en bra effektivitet och erbjuder många fördelar för dig som bilist, om du vill känna dig säker och bekväm när du åker runt. Däcken har en bra dränering som tar bort vatten och snö när du åker runt med dem. De har dessutom väldigt låga ljudnivåer vilket gör det bekvämt när man kör. Man vet aldrig vad för väder det kan vara i Sverige, ibland kan det vara så att det är väldigt soligt under vintern i några dagar, vilket gör marken torr. Därför är det bra att ha ett par vinterdäck som klarar många olika väderförhållanden, även om det är torrt, vått, snöigt, blött eller isigt ute. Rotalla vinterdäck, som du kan köpa på dackonline.se, erbjuder dig en skön och bekväm åktur, oavsett om du bara ska ta bilen en kort sträcka eller om du faktiskt ska iväg på en längre sträcka med ditt fordon. Ha vinterdäck när det är vinter ute och öka säkerheten för både dig och de runt omkring dig. Du kan köpa hem dina Rotalla Ice-Plus S110 155/65 vinterdäck billigt från dackonline.se.

Ha passande däck till din körstil

Det spelar egentligen ingen roll om du ofta åker på snöiga vägar eller om det är is på vägarna, bor du i Sverige kommer du med stor förmodan möta någon av dessa om du äger en bil, en lastbil eller en motorcykel, eller något annat fordon som används idag. Det är viktigt att man har ett par bra däck när man väl är ute och kör under dessa väderförhållanden. Man bör då ta en titt på de däck som Rotalla skapat. Ett annat Rotalla vinterdäck som du kan hitta till din bil när det börjar bli kallt ute, är däcken Rotalla Ice-Plus S110. Med dessa kan du känna dig säker när du åker runt på Sveriges vägar under vintern, du slipper också jobbigt och störande oljud när du åker, oavsett om det är på torr asfalt, på våta vägar eller snöiga och isiga vägar. Ett par bra vinterdäck gör så att du känner dig extra säker och lugn, oavsett vad för slags väder som du möter när du åker runt i ditt fordon. Klicka hem ett par Rotalla Ice-Plus S220 idag.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard