Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Rotalla Sommardäck

Rotalla sommardäck är premiumdäck som kostar mindre än vanligt

Rotalla är ett kinesiskt däckmärke som ägs av Shandong Yongsheng Rubber Group Company, ett företag som även tillverkar Rockstone tyres och Tracmax. Deras affärsidé är enkel. Den går ut på att erbjuda kvalitativa premiumdäck till samma ett lägre pris. Företaget grundades 1986 och har sedan dess arbetat hårt för att ta större och större marknadsandelar. Om du har en premiumbil och vill köpa lite billigare däck så passar Rotalla sommardäck utmärkt. Under sommaren behöver du oftast bara tänka på två faktorer, att däcken ska klara av torra vägar samt kunna hantera våta vägbanor. Däcken från Rotalla kan inte mäta sig med premiumdäcken från de största däcktillverkarna men de kostar däremot betydligt mindre och presterar fortfarande väl, både i vått och torrt. Vi på dackonline.se har flera däck som du kan välja mellan om du är på jakt efter Rotalla sommardäck.

Bra alternativ till Rotalla sommardäck

Rotalla är ett bra däck för dig som i första hand behöver billiga däck som kan prestera väl. Ett tips är dock att faktiskt överväga de dyrare däcken. Även om dessa billiga däck från Kina oftast gör relativt bra ifrån sig i däcktest så mäter de sig inte med däck från exempelvis Bridgestone och Continental. Skillnaden märks inte bara i att de dyrare däcken har snabbare acceleration och kortare bromssträcka, det märks även i den höga initiala kostnaden. Fördelen med att köpa däck från några av de bästa däcktillverkarna i världen är att de oftast håller betydligt längre än billiga däck från Kina. Det innebär att du slipper börja tänka på att köpa in däck igen efter bara något år. Dessutom har du ju fördelen att du får köra toppdäck under tiden. Många av däcken från premiumtillverkare ger dig även bättre bränsleförbrukning, vilket i det långa loppet gör dessa däck mer ekonomiska. Dessutom är de även generellt både bekvämare och tystare.

Rotalla sommardäck är lågprisdäck, åtminstone jämfört med de andra däcken i premiumsegmentet. Om prestanda, livslängd och hög kvalitet är viktigt för dig så kan du hitta flera bra alternativ här på vår sida. När du köper dina däck från oss på dackonline.se får du bra priser, oavsett om du köper just Rotalla sommardäck eller väljer något annat däckmärke. Vi erbjuder även vinterdäck som du kan beställa samtidigt. Kolla gärna in våra biltillbehör också, exempelvis vårt utbud av fälgar, motorolja och andra tillbehör. Har du frågor så finns vi på dackonline.se alltid tillhands med snabba svar.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard