Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Rotalla Helårsdäck

Rotalla helårsdäck ger dig mycket för pengarna

Tycker du att det är lite jobbigt att avsätta tid för däckbyten två gånger om året och dessutom se till att göra det i precis rätt tid? Du kan Rotalla helårsdäck vara något för dig. Med sådana under bilen kör du nämligen säkert nästan oavsett vad det är för väder och väglag.

Månar du om både pris och säkerhet? Rotalla helårsdäck är förvånansvärt billiga med tanke på vad de presterar på alltifrån varm asfalt på sommaren till hala vintervägar. Det här är fråga om däckproduktion i ett land där omkostnaderna är lite lägre än i till exempel Europa och samtidigt har kinesiska Rotalla en tekniskt avancerad produktionsanläggning där många moment automatiserats. Detta märks på priset. Många föredrar helårsdäck från skandinaviska premiumtillverkare som Gislaved och Nokian men det man ska ha i åtanke är billiga däck kan bytas oftare. Det har stor effekt på säkerhet och prestanda. Däck med dubbar ger lite bättre grep på is och lössnö än så kallade friktionsdäck och helårsdäck men skillnaderna idag är inte lika stora som för bara några år sedan. Utvecklingen har gått framåt.

Det är helt klart en särskild känsla att välja ett exklusivt däck från en känd tillverkare som Michelin eller Pirelli men den faktiska skillnaden i kvalitet mellan sådana märken och lågpristillverkare som Rotalla blir mindre och mindre. Med Rotalla helårsdäck slipper du byta dina däck två gånger om året. En annan mycket stor fördel med denna däcktyp är att du aldrig kommer att råka riktigt illa på grund av att dina däck inte är anpassade efter vägarna i samband med snabba och oväntade väderomslag. De har helt enkelt väldigt goda allroundegenskaper och är aldrig så fel att det blir farligt. Rotalla har serier med däck i måna storlekar och du bör ha goda möjligheter att hitta det du är ute efter till ditt fordon.

Överväg Rotalla helårsdäck om du är prismedveten

Vi på dackonline.se kan erbjuda Rotalla helårsdäck i vårt sortiment som omfattar omkring 25 000 däckprofiler från mer än 100 olika tillverkare. Risken att du inte ska hitta vad du letar efter är med andra ord inte så stor. Kinesiska Rotalla är kända för att leverera däck med utmärkta köregenskaper trots att de är billiga. Gör din beställning i vår butik online så får du inte bara ett riktigt bra pris utan även fri transport var du än bor i Sverige och 30 dagars returrätt.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard