Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pneus Rotalla

Rotalla

Rotalla Däck

Rotalla däck är ett utmärkt alternativ till de dyrare och mer kända märken vi har i sortimentet. Namnet är nämligen inte lika välkänt som däckens kvalitet, som nu är här för att öka prestandan och säkerheten på de Svenska vägarna. Kanske du blir en av deras främsta supporters efter du har provat på?

Eftersom vi hos dackonline.se alltid bistår med snabba leveranser utan fraktkostnad, med butiken tillgänglig online 24 timmar om dygnet så har du knappast något att förlora eller vänta på. Sök efter den typ av däck du är på jakt efter, samt den storlek som passar ditt motorfordon. När du köper en ny uppsättning av Rotalla däck så får du ett otroligt lågt rullmotstånd, reducerade bullernivåer, en gummiblandning utan kompromisser och en lång livslängd. Det går dock att optimera resultaten beroende på säsong, så se till att du har både vinterdäck och sommardäck. Köp dem redan nu från dackonline.se, antingen hem till dig eller till närmaste servicestation!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard