Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Pneus Roadstone

Roadstone

Roadstone däck - skapad för att skänka körglädje

Roadstone däck tillverkas av den välrekommenderade koreanska däcktillverkaren ”Nexen”. Varumärket marknadsintroducerades för 15 år sedan och är ett välkänt varumärke över hela världen. Varumärket Roadstone som tillverkas för den europeiska marknaden erbjuder utmärkt kvalitet till ett bra pris. Företagets strategi går ut på att satsa mycket på produktutvecklingen - vilket har visat sig vara mycket effektivt. Det har även fått flera originalutrustnings- avtal med olika biltillverkare. Detta har varit en viktig faktor bakom den enastående ekonomiska tillväxten.

Roadstone däcktillverkare har ett stort utbud av lämpliga produkter som passar bra för personbilar, SUV:ar och lätta lastbilar. Varumärket är känt för sina kvalitetsprodukter, hög prestanda och även för sin flexibilitet. Vi erbjuder våra kunder säkerhet, komfort samt bra värde för pengarna.

Ge dig själv en egen Roadstone erfarenhet från dackonline.se

Om du endast vill fokusera dig på ekonomi och driftsäkerhet, då rekommenderar vi Roadstone CP661 sommardäck modellen som passar för små,kompakta och medelstora bilar. Vi erbjuder även sommardäck modellerna Roadstone N1000, N2000, N3000 och N9000 - de levererar både god säkerhet och prestanda. Modellerna passar bra för kompakta, medelstora och prestandabilar.

För säker vinterkörning erbjuder Roadstone Eurowin modellen god dragkraft och hög stabilitet i utmanande förhållanden när det gäller små personbilar.  Därefter har vinterdäck produktlinjen många pålitliga modeller såsom WinGuard, WinGuard Sport, WinGuard SUV samt den dubbade WinGuard 231 som kan hantera olika väderförhållanden. Njut och få en egen härlig Roadstone erfarenhet till rimliga priser i vår webbutik dackonline.se. På ditt fordons registreringsbevis framgår det vilken eller vilka däckdimensioner som är tillåtna för ditt fordon innan du gör din beställning. Spara dessutom på transportkostnaden vid beställning av två eller flera däck.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard