ico 08 - 52 50 06 08

Riken Däck

Riken

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17524 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

230 000 ton minskade CO2-utsläpp per år från Nordens åkerier230 000 ton minskade CO2-utsläpp per år från Nordens åkerier
Med fem enkla åtgärder kan transportbranschen spara både däckkostnader och minska CO2-utsläppen med ... mer info

Jätteurval och toppkvalitet:

  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
Riken Däck

Riken däck är ett av dotterbolagen till jättetillverkaren Michelin, med fokus på att tillverka bildäck på en ingångsnivå som håller väldigt hög kvalitet i förhållande till sitt pris. De köptes upp av Michelin i början av 90-talet och fortsatte att producera däck under sitt egna namn, som därefter ledde till en världsomspännande distribution. Fördelen med underbolag som Riken däck är att de ofta får nyttja samma teknologiska innovationer som bolagets absoluta topp-produkter, inklusive nya gummiblandningar och hjulspår. Vi erbjuder så väl vinterdäck som Riken sommardäck i åtskilliga storlekar, då de producerar däck till alla möjliga sorters fordon och ändamål.

Du kan enkelt sortera och filtrera resultaten via vår webbplats, så att du kan hitta exakt vad du söker. En bra startpunkt är din bils däckstorlek, eftersom den säkerställer att däcken faktiskt passar. Naturligtvis kan du välja mellan de köld- och halkanpassade vinterdäcken, vars konstruktion leder till ökat väggrepp. En uppsättning av Riken sommardäck kan å andra sidan bespara dig bensinkostnader och är bättre lämpade för varma, torra dagar. Vidare kan du välja att filtrera via alternativ så som hastighetsindex eller priskategori, så du slipper bläddra igenom sådant du redan vet att du inte är intresserad av. Vad är det bästa av allt? Fri frakt på alla Riken däck!

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 23.10.2019 06:56