Punkteringsfritt däck

Däcktyp

Däckstorlek

/

Hastighetsindex

Priskategori

Märke

Frivilliga upplysningar

Däck News

Michelin introducerar nordiska dubbfria vinterdäcket X-Ice SnowMichelin introducerar nordiska dubbfria vinterdäcket X-Ice Snow
Michelin introducerar nu det nya dubbfria nordiska vinterdäcket Michelin X-Ice Snow på den svenska ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18034 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Punkteringsfria däck – en extra säkerhet

Att behöva stanna på sidan av en väg på grund av punktering är varken kul eller säkert under en bilresa. Så kallade run-flat däck, eller punkteringsfria däck är en exceptionell teknologi som tillåter dig att köra en viss sträcka med reducerad fart efter att du råkat ut för en punktering eller liknande händelse som minskar eller helt tar bort lufttrycket i däcket.

Punkteringsfria däck har blivit mycket mer populära och lättare att få tag på under de senaste åren.I början när de tillverkades fanns de bara för professionella racingbilar.Men idag är detta däck nästan lika vanligt som standarddäcken du hittar i varje butik.

Om du skulle råka ut för en punktering när du kör är däcket tillverkat för att kunna köra runt en 80km längre sträcka efter händelsen. Under denna period kan du ta ett djupt andetag för att undvika förhastade beslut under den panik som ofta kan uppkomma vid en oväntad punktering. Med hjälp av detta trygga däck kommer du inte att förlora kontroll över bilden och kan ta det lugnt fram till närmaste bensinmack eller sakta och säkert stanna vid nästa rastplats för att byta däcket.

Köp Punkteringsfria däck

Så man kan enkelt säga att i grunden är det punkteringsfria däcket ett smidigt och säkert sätt att hantera en stressfull situation som är vanligt att råka ut för ute på vägarna.Risken för en livshotande olycka eller farliga effekter av en explosion vid följd av en punktering kan starkt minimeras genom att köpa run-flat däck.

Tänk på att inte blanda ett punkteringsfritt däck med däck som inte har denna teknik (standarddäck), om det inte är en nödsituation och under en begränsad tid.I ett sådant fall,bör standarddäcket ersättas så fort som möjligt.

Hos Däckonline har vi ett stort sortiment online du kan välja bland. Beställ direkt från din dator och inom några dagar har du ett par nya punkteringsfria däck från däckonline.se.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 29.09.2020 06:23