Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pirelli Sommardäck

Pirelli sommardäck är däck från en klassisk italiensk tillverkare

Italienska Pirelli tillhör några av de äldsta däcktillverkarna i världstoppen. De grundades redan 1872, då som ett företag som tillverkade cykeldäck, kablar och telegrafledningar. Sakta men säkert utvecklades företaget till att så småningom börja tillverka däck. Från början fokuserade Pirelli fullt ut på elkabeltillverkningen, till den grad att de var den största tillverkaren i världen. I början av 1900-talet började Pirelli istället att tillverka däck. Resten är historia, företaget expanderade och utvecklades i hisnande fart. Företaget växte bland annat genom att köpa upp mindre bolag, en strategi som än idag används av de största däcktillverkarna. Under 2015 fick italienarna själva känna på strategin då de köptes upp av det enorma kinesiska företaget ChemChina. Prislappen låg på över sju miljarder euro för 65 % av företaget. Detta har dock inte påverkat den höga kvalitén som Pirelli gjort sig kända för. Om du har en sportbil eller stor SUV och vill kunna få ut så mycket som möjligt från den starka bilen är Pirelli sommardäck ett perfekt alternativ.

Italien är kända för sina snabba sportbilar. Pirelli var tidigt ute med att utveckla däck som kunde användas av de högpresterande bilarna. En bil med extremt många hästkrafter ställer unika krav på däcken. Även om du inte kör i topphastigheterna så måste däcken klara av den snabba accelerationen utan att börja sladda. Med Pirelli sommardäck kan du se till att du får så bra kontroll över bilen som möjligt, även när vädret är mindre än optimalt.

Beställ högpresterande Pirelli sommardäck genom oss

Pirelli tillverkar premiumdäck och ger dig mycket värde för pengarna. Däcken tillhör det övre prissegmentet och de förtjänar sitt höga pris genom att ge dig flera goda egenskaper. När du väljer sommardäck från Pirelli får du en lång livslängd och en generellt låg bullernivå. Vissa modeller har längre bullernivå och längre livslängd än andra. Ett bra exempel är däckserien Cinturato, vars däck bland annat har fått toppbetyg för bromsningar på våta underlag och för sitt låga rullmotstånd. Hos oss kan du hitta flera däck från serien Cinturato. Du hittar även andra däckserier, exempelvis P Zero. Oavsett vilka sommardäck från Pirelli du väljer så kan du alltid räkna med att de kommer att hålla hög nivå.

Notera att vi på dackonline.se även erbjuder däck från många andra välkända däcktillverkare, exempelvis Bridgestone, Continental, Hankook och många fler. Du kan naturligtvis även göra det lätt för dig och helt enkelt välja ultrapresterande däck från Italien direkt. Vi på dackonline.se hjälper dig att göra ett bra val.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard