Pirelli Personbils helårsdäck

Pirelli

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Däck News

PRESTANDA OCH SÄKERHET I FOKUS VID UTVECKLINGEN AV 78 NYA DÄCK FRÅN PIRELLIPRESTANDA OCH SÄKERHET I FOKUS VID UTVECKLINGEN AV 78 NYA DÄCK FRÅN PIRELLI
Det senaste tekniska samarbetet mellan Pirelli och BMW Group drivs för att nå högsta prestanda och säkerhet. ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18242 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Jätteurval och toppkvalitet:

  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Många fördelar med Pirelli helårsdäck

Det finns många välkända däcktillverkare på marknaden och en av de mest kända är Pirelli. Pirelli är ett italienskt varumärke som funnits länge på marknaden. De grundades i Milano redan under slutet av 1800-talet och har sedan dess gjort stora innovativa framgångar. Här hittar du bland annat deras fantastiska helårsdäck, däck av hög kvalitet och prestanda. Något som verkligen kännetecknar Pirelli är deras fokus på kvalitet, känsla och prestanda. Så fort du monterat helårsdäcken på bilen kommer du själv uppleva just detta. Vad är det då som gjort Pirelli så stora? Tack vare en mycket lång erfarenhet inom branschen och med en expertis som få kan utmana har Pirelli lyckats ta fram innovativa däck av hög kvalitet under flera år.

Kör säkrare med Pirelli helårsdäck

Trött på att byta däck på bilen jämt och ständigt? Då kan vi varmt rekommendera helårsdäck från Pirelli. Helårsdäck är, precis som namnet antyder, däck du kan köra med hela året. De är utformade med en annan typ av gummiblandning än exempelvis sommar- och vinterdäck. Dessutom har de ett väldigt speciellt däckmönster som ger dig maximalt grepp på både isiga och hala vintervägar och även på torra asfaltsvägar. Vill du jämföra olika helårsdäck? På vår hemsida hittar du många välkända varumärken, bland annat erbjuder vi även Nokian helårsdäck och däck från företag som Continental och Michelin. Hos oss på dackonline.se kan du hitta däck med många olika däckdimensioner. Ett tips är att ange vilken däckstorlek du behöver för att snabbt kunna få fram alla passande däck från vårt stora utbud.

Därför är Pirelli helårsdäck att föredra

Det finns många fördelar med just helårsdäck, bland annat är de utformade för att kunna användas mer intensivt och under längre perioder än andra typer av däck. Tack vare den unika gummiblandningen i kombination med däckmönstret har Pirelli helårsdäck en slitbana som är utformad för att klara av olika typer av påfrestningar. De kan hantera både torra, varma och blöta vägar samt kalla vägar täckta med is och snö. Om du har fler funderingar kring Pirelli helårsdäck eller andra däcktyper får du hemskt gärna kontakta oss. Vi på dackonline.se hjälper dig så gott vi kan.

Till Pirelli profiler:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.01.2021 07:06