Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pirelli Helårsdäck

Många fördelar med Pirelli helårsdäck

Det finns många välkända däcktillverkare på marknaden och en av de mest kända är Pirelli. Pirelli är ett italienskt varumärke som funnits länge på marknaden. De grundades i Milano redan under slutet av 1800-talet och har sedan dess gjort stora innovativa framgångar. Här hittar du bland annat deras fantastiska helårsdäck, däck av hög kvalitet och prestanda. Något som verkligen kännetecknar Pirelli är deras fokus på kvalitet, känsla och prestanda. Så fort du monterat helårsdäcken på bilen kommer du själv uppleva just detta. Vad är det då som gjort Pirelli så stora? Tack vare en mycket lång erfarenhet inom branschen och med en expertis som få kan utmana har Pirelli lyckats ta fram innovativa däck av hög kvalitet under flera år.

Kör säkrare med Pirelli helårsdäck

Trött på att byta däck på bilen jämt och ständigt? Då kan vi varmt rekommendera helårsdäck från Pirelli. Helårsdäck är, precis som namnet antyder, däck du kan köra med hela året. De är utformade med en annan typ av gummiblandning än exempelvis sommar- och vinterdäck. Dessutom har de ett väldigt speciellt däckmönster som ger dig maximalt grepp på både isiga och hala vintervägar och även på torra asfaltsvägar. Vill du jämföra olika helårsdäck? På vår hemsida hittar du många välkända varumärken, bland annat erbjuder vi även Nokian helårsdäck och däck från företag som Continental och Michelin. Hos oss på dackonline.se kan du hitta däck med många olika däckdimensioner. Ett tips är att ange vilken däckstorlek du behöver för att snabbt kunna få fram alla passande däck från vårt stora utbud.

Därför är Pirelli helårsdäck att föredra

Det finns många fördelar med just helårsdäck, bland annat är de utformade för att kunna användas mer intensivt och under längre perioder än andra typer av däck. Tack vare den unika gummiblandningen i kombination med däckmönstret har Pirelli helårsdäck en slitbana som är utformad för att klara av olika typer av påfrestningar. De kan hantera både torra, varma och blöta vägar samt kalla vägar täckta med is och snö. Om du har fler funderingar kring Pirelli helårsdäck eller andra däcktyper får du hemskt gärna kontakta oss. Vi på dackonline.se hjälper dig så gott vi kan.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard