Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pneus Petlas

Petlas

Oavsett var, vad eller när du kör kan du lita på däck från Petlas

Petlas är ett däckföretag som imponerar med sin säkerhet, kvalitet och sitt utbud till olika bilar och maskiner. Det finns till exempel däck för personbilar, lätta lastbilar, tunga lastbilar och arbetsfordon, flygplan och ännu mer. Ett riktigt stort utbud med andra ord! Petlas stoltserar med sitt ISO 9001 Quality System Assurance-Certifikat och sitt AQAP-110 Industrial Quality Assurance-Certifikat, vilket innebär att man alltid kan lita på att däck från Petlas håller hög kvalitet och att de dessutom är säkra.

Företaget exporterar till nästan 100 olika länder runt om i världen och har ett stort och stabilt distributionsnät med mängder av nöjda kunder. Petlas kallar sig för innovativa och det är något man verkligen kan hålla med om. Förutom att tillverka nyskapande och revolutionerande däck har Petla ett unikt kvalitetstänk och ett ledarskap som ser till att säkerställa sin plats på den internationella däckmarknaden, där kunden och kvalitet alltid prioriteras högt.

För att producera högkvalitativa och tillförlitliga produkter använder man något som företaget kallar ”Excellence in Business” där man fokuserar på kundernas förväntningar och önskemål. Man håller även på med en hel del miljöarbete där det både ingår kontroller av transporter, gummiblandningar och att på ett så effektivt sätt som möjligt använda sig av olika resurser och material. Att miljö och hållbarhet är viktigt för Petlas märks klart och tydligt och de arbetar ständigt med att ta fram riktigt bra däck som ska vara så bra för naturen som det bara går. Petlas är det innovativa företaget som aldrig sviker.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard