ico 08 - 52 50 06 08

Ovation Däck

Ovation

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17379 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Michelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäckenMichelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäcken
Michelin och General Motors presenterade på Movin’On Summit i Montreal för hållbar mobilitet en ny generation ... mer info

Många betalningsmöjligheter:

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
Ovation-däck

När man säger namnet Ovation inom däckbranschen är det många som spontant kommer att tänka på Australien. Och visst är Ovation ett av de vanligast förekommande märkena i både Australien och Tasmanien. Men märket ägs faktiskt av ett kinesiskt företag, och det är även här produktionen sker. För svenska bilister innebär detta i vilket fall som helst att deras däck redan tillryggalagt en ansenlig sträcka när de slutligen monteras på våra bilar. Men den resan kan det vara värt, eftersom Ovation-däck är högkvalitativa produkter som klarat sig bra i internationella tester. Dessutom vittnar nyskapande koncept om teknik som kan utmana svenska väderförhållanden. Vad sägs till exempel om asymmetriska, dubbfria vinterdäck? I vårt omfattande sortiment på dackonline.se hittar du en mängd olika alternativ från detta märke och många andra välrenommerade tillverkare.

Handla Ovation-produkter på nätet

Däck, fälgar, kompletta hjul eller tillbehör handlar du med fördel på nätet. Hos oss på dackonline.se kan du välja och vraka bland Ovation-komponenter och andra högkvalitativa varor till billiga priser. Det går snabbt och lätt att utforska vårt sortiment med de praktiska sökfunktionerna. Skulle du ändå behöva hjälp, eller om du har frågor eller funderingar, finns våra sakkunniga medarbetare alltid nära till hands. Så se dig omkring bland våra produkter inför nästa köp!

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.06.2019 07:02