Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pneus Ovation

Ovation

Ovation-däck

När man säger namnet Ovation inom däckbranschen är det många som spontant kommer att tänka på Australien. Och visst är Ovation ett av de vanligast förekommande märkena i både Australien och Tasmanien. Men märket ägs faktiskt av ett kinesiskt företag, och det är även här produktionen sker. För svenska bilister innebär detta i vilket fall som helst att deras däck redan tillryggalagt en ansenlig sträcka när de slutligen monteras på våra bilar. Men den resan kan det vara värt, eftersom Ovation-däck är högkvalitativa produkter som klarat sig bra i internationella tester. Dessutom vittnar nyskapande koncept om teknik som kan utmana svenska väderförhållanden. Vad sägs till exempel om asymmetriska, dubbfria vinterdäck? I vårt omfattande sortiment på dackonline.se hittar du en mängd olika alternativ från detta märke och många andra välrenommerade tillverkare.

Handla Ovation-produkter på nätet

Däck, fälgar, kompletta hjul eller tillbehör handlar du med fördel på nätet. Hos oss på dackonline.se kan du välja och vraka bland Ovation-komponenter och andra högkvalitativa varor till billiga priser. Det går snabbt och lätt att utforska vårt sortiment med de praktiska sökfunktionerna. Skulle du ändå behöva hjälp, eller om du har frågor eller funderingar, finns våra sakkunniga medarbetare alltid nära till hands. Så se dig omkring bland våra produkter inför nästa köp!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard