Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Nokian Vinterdäck

Bra med hållbara däck

Här i Sverige har vi många olika väder, därför behöver man också ha koll på att ha rätt däck på sitt fordon. Då bör man ta ett titt på företaget Nokian, som producerar kvalitativa däck för både lätta och hårda väderförhållanden. Ett däck som Nokian har tillverkat är Nokian WR D4, du kan köpa dem smidigt och billigt på dackonline.se. Dessa däck har den senaste tekniken inom vinterdäck och däcken är en mångsidig kameleon för vintervägar. Däcken är en mästare på grepp genom sina unika innovationer och skapar en balanserad körning på både våta och snöiga vägar. däcken erbjuder kontrollerad hantering och ett fast grepp under extrema väderförhållanden. Däcken är skapade för varierande väder och därför är däcket ett miljövänligt kvalitetsdäck som hanterar förändrings förhållanden. Däcken är en skräddarsydd produkt vars strukturer fin justerats i laboratorier från världens ledande tillverkare av vinterdäck. Den omfattande forskningen kompletterades också med en testning i hårda vinterförhållanden i Lappland. Nokian vinterdäck ger ett utmärkt grepp vid acceleration och vid bromsning, samt ger en ökad slitstyrka och en ökad körkomfort. Exakt det som man önskar sig när man letar efter ett par däck till sitt fordon. Letar du efter ett par Nokian Nordman 5 185/65 R14 vinterdäck? Ta ett klick in på dackonline.se.

Åk alltid säkert, oavsett väder

Ett vinterdäck av hög kvalitet ska kunna känna och behärska alla element under vintern. Ett par Nokian helårsdäck har ett utmärkt grepp och bra hanterings egenskaper, tack vare dess högteknologiska funktionella slit mönster. Tack vare däcken så kan man ge förare ett ultimat säkerhetstillbehör som fungerar på våta vägar, på snö och på is. Ett annat Nokian vinterdäck är deras Nokian Hakkapeliitta 8 om du letar efter ett bra vinterdäck när du bytt ut ditt helårsdäck eller sommardäck. När man åker runt i Sverige så får man möta både våta, torra, isiga och snöiga vägar. Däckets yta består av slitbanor och bromsförstärkaren är en innovation som utvecklades av kanterna av slitbanan på däcken, för att skapa en ytterligare säkerhet vid krävande väder. Bromsförstärkaren är en del av varje slitbana, som ligger på däckets område vid axeln. Det är ett kantigt och kraftigt sågtandsmönster som hjälper till att öka däckets kontakt med körytan och det ökar bromsgreppet, speciellt om vägen är snöig. Vill man ha en så hög säkerhet som möjligt när du åker runt på vägarna i Sverige, oavsett om det är sommar eller vinter. När sommaren är slut behöver du byta ut dina sommardäck till vinterdäck, helårsdäck fungerar också men inte när det är mitt i vintern, då vi har vinterväglagen. Det är dessutom mycket säkrare att ha ett par riktiga vinterdäck när det är kallt ute. Klicka enkelt hem Nokian 155/80 R13 från nätet redan idag, smidigt och enkelt.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard