ico 08 - 52 50 06 08

Nokian Vinterdäck (Dubbade)

Nokian

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17456 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear Eagle F1 SuperSport RS: ett specialdesignat däck för Porsche 911 GT2 RS och GT3 RSGoodyear Eagle F1 SuperSport RS: ett specialdesignat däck för Porsche 911 GT2 RS och GT3 RS
Helt nya Goodyear Eagle F1 SuperSport RS har homologerats för Porsche 911 GT2 RS och Porsche 911 GT3 ... mer info

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

Till Nokian profiler:Greppstarka Nokian Dubbdäck är formgivna för den svenska vintern

Gamla och slitna däck kan leda till stor bekymmer för dig som förare. När det gäller dubbdäck är det något som du bör vara extra noga med. När vintern väl slår till är det viktigt att du har däck som klarar av väglaget. Vare sig det handlar om snö, slask eller is kommer Nokian Dubbdäck att göra din körning ännu säkrare. Nokian är ett däckföretag som sätter kvaliteten och säkerheten först, något som gynnar dig som bilförare. Köp dessa billiga däck från oss på dackonline.se och du får dubbdäck som klarar vintern. Dessa däck är gjorda för ett bra grepp på torrt, vått och halt underlag och fungerar lika bra på asfaltsvägen som på den lilla grusvägen. Med dessa greppstarka vinterdäck kan du både handla, hämta barn och komma till jobbet i tid.

Billiga Nokian Dubbdäck hos Europas största däckbutik dackonline.se

dackonline.se är vi stolta över att vara Europas största däckbutik online. Vi har nått hit genom att erbjuda över 25000 olika däckprofiler som Nokian hakkapeliitta. Hos oss hittar du över 100 olika däckmärken för att det alltid skall finnas däck som passar din bil. Gardera dig inför vinterns hårda klimat genom att beställa två eller flera däck från oss och därmed få fri frakt. För att du snabbt och enkelt skall komma igång med de nya däcken samarbetar vi med över 1600 olika monteringsverkstäder i Sverige.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 18.08.2019 06:50