Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Nokian Sommardäck

Nokian sommardäck är utvecklade speciellt för det nordiska klimatet

Finländarna vet precis hur regnig en nordisk sommar kan vara. När företaget grundades år 1932 i Nokia, samma stad som det välkända finska mobilföretaget grundades, valde de tidigt att gå sin egen väg. Företaget fokuserar på att sälja däck till den nordiska marknadens speciella behov och krav, något de gjorde med bravur. Företagets förmåga att skapa däck som passade perfekt för det nordiska klimatets utmaningar gjorde att det enorma företaget Bridgestone fick upp ögonen för finländarna. År 2003 köpte Bridgestone en stor del av aktierna och de äger numera 18,9 % av företaget, något som senare blev 16,8 %. Genom att gå in som en delägare kunde Bridgestone ta hjälp av det finländska företaget för att utveckla sina egna vinterdäck. Samarbetet är en stor anledning till att Nokian än idag anses tillhöra några av de mest högkvalitativa däck på marknaden. Något som gör det finländska företaget unika är att de vägrar att kompromissa med priset. Nokian är premiumdäck av högsta kvalitet och de tar bra betalt för sina däck. Med tanke på att du får oslagbar prestanda för priset så är det värt varenda krona. Om du provar att köra med nya Nokian sommardäck kommer du snabbt att märka skillnaden, speciellt om det dessutom blir dåligt väder. Vi på dackonline.se erbjuder flera däckserier från Nokian, bland annat den populära Nokian Line-serien samt Hakka och Nordman.

Du kan hitta mer än bara Nokian sommardäck hos oss

Nokian gör utmärkta sommardäck. Det som företaget däremot är mest kända för är sina vinterdäck. Faktum är att det finländska företaget är ett av de enda vars testfaciliteter för vinterdäck används året om. Nokian vinterdäck rankas regelbundet bland de bästa i världen. De är bland de mest sålda vinterdäcken i länder med långa vintrar, exempelvis Ryssland. Du kan med fördel köpa både Nokian sommardäck och vinterdäck genom oss. Precis som för sommardäcken har vi även samlat ett stort utbud av däck från det finländska företagets vintersortiment.

Oavsett om du vill köpa nya sommardäck från Nokian eller om du är på jakt efter kvalitativa vinterdäck så är detta rätt ställe. Vi hjälper dig mer än gärna att beställa däck som passar både dina behov och din plånbok. Gör det lätt för dig själv och köp hem allt du behöver på en och samma gång genom oss på dackonline.se.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard