Nokian Personbils helårsdäck

Nokian

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Däck News

PRESTANDA OCH SÄKERHET I FOKUS VID UTVECKLINGEN AV 78 NYA DÄCK FRÅN PIRELLIPRESTANDA OCH SÄKERHET I FOKUS VID UTVECKLINGEN AV 78 NYA DÄCK FRÅN PIRELLI
Det senaste tekniska samarbetet mellan Pirelli och BMW Group drivs för att nå högsta prestanda och säkerhet. ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18242 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Jätteurval och toppkvalitet:

  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Nokian helårsdäck ger dig däck av högsta kvalitet

Nokian Tyres är en däcktillverkare från Finland som tillverkat däck sedan 1898. Det som började som en gummifabrik utvecklades sakta men säkert till att bli ett av de ledande däckföretaget när det kommer till vinterdäck. Att Nokian är experter på däck för vinterbruk är inte så konstigt, vintern i Finland är både strängare och längre jämfört med många andra länder i världen. Om du vill beställa däck som du kan använda hela året är Nokian helårsdäck ett bra alternativ. Företaget vet precis hur bra deras däck presterar och de tar bra betalt för sina premiumdäck. Det finns dock många fördelar med att satsa på hög kvalitet, även om det kostar lite mer initialt.

Nokian helårsdäck ger dig grym prestanda och en lång livslängd

Det finns många fördelar med att välja helårsdäck framför både sommar- och vinterdäck. Särskilt om du väljer Nokian helårsdäck. Detta är högkvalitativa friktionsdäck som är tillverkade av en speciell gummiblandning och som har utformats med speciella mönster. Dessa är utvecklade för att passa både isiga och hala vägunderlag som torra asfaltsvägar under sommaren. Andra stora fördelar med att välja Nokian helårsdäck är att du slipper bekymra dig över däckbyten lika ofta. Visst, helårsdäck slits ut något snabbare än om du byter mellan sommar- och vinterdäck, men du behöver inte byta däcken två gånger per år, något många bilägare uppskattar.

Hos oss kan du köpa helårsdäck från Nokian

Se till att byta ut dina däck i god tid, innan de blir alltför slitna. Hållbara och tåliga däck i bra skick är ett måste om du vill kunna köra tryggt på vägarna. Nokian är ett av våra mer populära varumärken eftersom de levererar kvalitet och prestanda oavsett om du väljer helårs-, sommar- eller vinterdäck. När du väl hittat ett par bra däck hos oss kan du lägga din beställning direkt. Vi skickar alltid beställningen så snabbt som möjligt. Du har väl inte missat att vi även hjälper dig med däckbytet? Kolla vilken som är din närmsta däckstation. Beställ dina helårsdäck från oss på dackonline.se.

Till Nokian profiler:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.01.2021 06:54