Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Nexen Sommardäck

Med Nexen sommardäck från Sydkorea kör du säkert hela sommaren

När det kommer till däck så finns det vissa däcktillverkare som sticker ut från mängden. Nexen är ett sådant företag. Jämfört med många andra tillverkare fick Nexen en sen start. De grundades först 1942, vilket förvisso är över 75 år sedan men jämfört med många av de större däcktillverkarna är det sydkoreanska företaget relativt ungt. Nexen visade dock snabbt framfötterna genom att inte bara erbjuda högkvalitativa däck till bra priser, de gjorde även nya upptäckter och utvecklade nya teknologier som de även patenterade. Idag är Nexen en av de största koreanska däcktillverkarna och de fortsätter att bli både större och bättre. Sommardäcken från Nexen passar utmärkt att använda på de svenska vägarna. Detta företag fokuserar i första hand på att tillverka däck till personbilar och lätta lastbilar, vilket innebär att de har ett stort utbud av däck som på olika sätt skiljer sig från varandra. Vi på dackonline.se är väl medvetna om vilket fynd dessa sommardäck är. Därför har vi valt att ta in ett stort utbud av däck från Nexen. Hos oss kan du hitta Nexen sommardäck i både låga och höga prisklasser. Detta gör det möjligt för dig att hitta däck som passar just dina behov. Du kan hitta premiumdäck, exempelvis däckserien N Blue Premium, samt prisvärdigare däck, exempelvis däckserien N Blue HD Plus.

Vi erbjuder både Nexen vinterdäck och sommardäck i vårt utbud

I Sverige är det viktigt att byta däck mellan säsongerna. Skillnaderna mellan den svenska sommaren och vintern är stora. En svensk sommar kan vara både torr och solig samt regnig, blöt och förrädiskt hal. Den svenska vintern kan vara stillsam och kylig men även stormig, snöig, isig och ännu halare om det dessutom skulle börja regna. Nexen erbjuder däck som passar både den svenska sommaren och den svenska vintern. Vi på dackonline.se erbjuder naturligtvis även vinterdäck från Nexen. Du kan bland annat hitta den populära däckseren Nexen Winguard vinterdäck hos oss. Passa på att köpa både Nexen sommardäck och vinterdäck samtidigt. På så sätt är du redo för alla typer av klimat och vägförhållanden. Det finns flera fördelar med att handla dina däck genom oss på dackonline.se. Du hittar inte bara däck från det sydkoreanska företaget i vårt utbud, vi har även samlat däck från många av de största tillverkarna i världen. Dessutom kan du även köpa fälgar genom oss på dackonline.se, kolla gärna in vårt utbud och beställ både däck och fälgar samtidigt.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard