Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Nexen Helårsdäck

Satsa på kvalitet från Sydkorea med Nexen helårsdäck

Det lilla landet Sydkorea har några av världens största företag, både när det kommer till elektronik och även när det kommer till däck. Ett sådant företag är Nexen, en däcktillverkare som först grundades under namnet Heung-a Tire Industry år 1942. Sedan starten har företaget utvecklats på olika sätt, bland annat hade de en kort period i slutet av 1980-talet där de samarbetade med Michelin för att utveckla ny däckteknologi. Det dröjde till år 2000 innan Hung-a Tire bytte namn till Nexen, ett mer internationellt namn som passade utmärkt med deras planer på att expandera till fler länder. Idag kan du hitta Nexen helårsdäck, sommardäck och vinterdäck över hela världen, bland annat hos oss på dackonline.se. Vi har till exempel samlat däckmodeller som Nexen N blue 4 season och Nexen NPRiz 4S.

Du får bra prestanda med Nexen helårsdäck

Däck är bland det viktigaste du kan köpa. Bra däck ger dig bättre förutsättningar när du kör. Det är trots allt däcken som gör att bilen svänger när den ska och, kanske den viktigaste aspekten, bromsar så fort det bara går. Det handlar om väggreppet, något som i sin tur handlar om hur vägen och vädret ser ut. Under sommaren är vägarna oftast varma, torra eller blöta. Under vintern är det låg temperatur som gäller, med slask, snö eller is på vägen. Detta är väldigt olika vägförhållanden som olika däck kan klara av på olika sätt. Helårsdäcken har den tuffaste utmaningen eftersom de inte bara måste kunna ge dig ett bra grepp i alla dessa situationer, de måste även kunna göra detta efter flera års användning. Nexen helårsdäck är ett bra alternativ för dig som vill ha däck som passar utmärkt att använda länge. Du kan naturligtvis även välja Nexen vinterdäck eller sommardäck om du vill ha däck som är specifikt utvecklade för de olika säsongerna.

Beställ nya vinterdäck, sommardäck eller helårsdäck hos oss

Vi på dackonline.se har valt ut däck från däcktillverkare från hela världen. Vi har inte bara däck från populära Nexen utan även från mängder av andra företag, exempelvis Hankook, Bridgestone, Continental och Michelin. Vårt mål är att hjälpa dig hitta däck som passar dig perfekt, både prestandamässigt och prismässigt. Köp det du behöver hos dackonline.se för att få ett bra pris på din beställning.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard