Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Nankang Vinterdäck

Byt ut dina sommardäck till vinterdäck

Det är viktigt att man byter ut sina sommardäck eller helårsdäck till vinterdäck när det blir kallare väder ute. Det är helt enkelt en säkerhetsrisk och dessutom lag på detta i Sverige. Nankang vinterdäck erbjuder bra däck som du kan använda under vintermånaderna och ett av deras däck, Nankang SL-6 ger en maximal styrrespons genom snöiga förhållanden. Däcken har oregelbundna spår som skärs i slitbanan för att stoppa snö uppbyggnad på spåret. Nankang är ett företag som startades 1959 och har därför många års erfarenhet att skapa några av de säkraste och bästa däcken på marknaden. Företaget bryr sig om sina kunder och är dedikerade att skapa däck som erbjuder bra hållbarhet, stor sinnesfrid och bra värde. Oavsett vilken typ av fordon som du kör, så finns det rätt däck i rätt storlek för dig i Nankang-serien. Med över 60 års erfarenhet av däckdesign, forskning och tillverkningskapacitet så ger det en bevisad prestanda i varje Nankang-däck. Dessa kan du smidigt köpa på dackonline.se Därför kan du alltid känna dig säker när du har ett par däck från dem installerade på din bil, speciellt om du ska åka med din bil när det är snö eller is ute på vägarna. Känn dig säker på vägarna med Nankang 155/65 R13 vinterdäck, åk bekvämt du också.

Bra däck när det gäller miljön

När man åker runt med en bil vill man vara så miljömedveten som möjligt, vilket tyvärr inte kommit så långt ännu än vad man kan hoppas. Det finns bilar som är just elbilar som verkligen verkar bli mer populärt, förhoppningsvis växer denna siffra mer snart också. Oavsett vilken bil man har, vill man också gärna att däcken är bra för miljön. Nankangs omfattande engagemang inom miljöfrågor innefattar antagandet av råvaror som används. De ser till att hitta oljefria föreningar i tillverkningsprocesserna. Nankangs filosofi garanterar en äkta tillfredsställelse, oavsett fordon eller resa. När man åker på de svenska vägarna som vi har i Sverige, så är det viktigt att man har rätt däck på sin bil. Man vet aldrig när det är halt ute på vägarna eller när det blir snöfall, därför är det också viktigt att ha rätt däck under rätt årstid. Det betyder inte att du behöver slänga dina sommardäck när vintern kommer, du kan spara dem i garaget så att du kan använda dem igen när det börjar bli varmt igen. Klicka hem dina nya Nankang 175/60 R15 idag från dackonline.se. När man åker runt vill man alltid sätta säkerheten först, så se till att ha rätt däck på bilen när det är kallt ute. Vi har dessutom vinterväglagen i Sverige, som säger att man måste ha vinterdäck på sitt fordon under de kalla månaderna.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard