Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Nankang Helårsdäck

Vi erbjuder Nankang helårsdäck till bra priser

Nankang Rubber Tire Corporation är en stor däcktillverkare från Taiwan. De grundades i slutet av 1950-talet och har sedan dess tagit mer och mer marknadsandelar runt om i världen. Idag kan du hitta däck från Nankang i flera länder. Vi på dackonline.se har samlat helårsdäck från alla möjliga tillverkare, bland annat just detta taiwanesiska företag. Nankang helårsdäck tillhör budgetsegmentet men de håller ändå bra kvalitet. De passar utmärkt för dig som vill ha bra däck som går att använda hela året och som inte kostar alltför mycket. Nankang vet hur man tillverkar billiga däck med god prestanda. Gör som många andra före dig och använd vår hemsida för att hitta däck som passar dig perfekt.

Nankang helårsdäck - billiga bildäck som räcker länge

När det kommer till säkerheten på vägen är däcken mycket viktiga. Bra däck ger dig ett bra grepp, vilket i sin tur leder till att du får en kortare bromssträcka, snabbare acceleration och mer kontroll över bilen. För att ett däck ska ge dig ett bra grepp måste det vara tillverkat och designat på ett sätt som passar underlaget. Det är här den stora utmaningen för helårsdäck kommer in i bilden. Under vintern behöver däcken kunna klara av snö, is och kyla. De låga temperaturerna innebär att gummit behöver vara relativt mjukt. Under sommaren är det främst torra vägar som gäller. Då passar mjukt gummi inte alls bra, det ska helst vara styvt. Nankang helårsdäck löser detta på samma sätt som alla andra däcktillverkare, genom ett speciellt däckmaterial. Detta fungerar för de varmare delarna av Europa men i Norden är det bättre att satsa helt på vinterdäck för att kunna köra säkert. Det är trots allt dumt att chansa när det kommer till den egna säkerheten.

Vi erbjuder alla typer av billiga däck till bilen

Vi på dackonline.se är experter när det kommer till däck. Vi har samlat ett av Europas största däcklager, du kan enkelt kolla igenom vårt utbud här på vår hemsida. Om du vill ha Nankang helårsdäck, vinterdäck eller något annat däck kan du börja med att ange bilens däckstorlek. Därefter visar vi alla däck som vi erbjuder med den angivna storleken. Förutom att vi har många olika däck, både från Nankang och från andra däcktillverkare, har vi även aluminiumfälgar. Du kan tbeställa  hos oss på dackonline.se, alltid till bra priser och med snabb leverans.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard