Motorcykeldäck: Motocross

Er monteringsmöjlighet

Er monteringsmöjlighetIngen fara: även till motorcykeldäck erbjuder vi montagepartner i er närhet. Till montagepartner sökning

Jätteurval och toppkvalitet:

  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.

Söker montagepartner

Vi letar efter fler verkstäder som kan fungera som montagepartner för motorcykeldäck.
Gratis anmälan här

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Motorcykeldäck motocross

När det kommer till motocross så är det en väldigt krävande sport både tekniskt och fysiskt då man behöver vara stark för att kunna manövrera sin motorcykel i extrem terräng. En mycket spännande och adrenalinsprutande sport som också kräver att man har den rätta utrustningen och då inte bara gällande motor och skydd, utan även att man har rätt däck för rätt motocross underlag. Det finns en hel del banor i Sverige idag där man kan köra och det anordnas många tävlingar året om, vilket gör att man lätt kan hitta ett par prisvärda motorcykeldäck för sitt motocrosskörande.

När man kör motocross så behöver man ha ett par däck som passar det väglag som man befinner sig på. Kör man på sand eller lera så bör man ha ett grovt mönstrat däck som är relativt smalt, vilka har egenskaperna att man snabbt kan ta sig ur leriga gropar och över sanddynor utan att fastna. Samt att det smala däcket bidrar till en ökad hastighet och kontroll. Kör man däremot på grov terräng så är ett större däck att föredra då man får en betydligt bättre stabilitet och balans, och lättare kan ta sig över stenar och stockar exempelvis.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 15.04.2021 07:09