Motorcykeldäck: Chopper/Cruiser

Er monteringsmöjlighet

Er monteringsmöjlighetIngen fara: även till motorcykeldäck erbjuder vi montagepartner i er närhet. Till montagepartner sökning

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Söker montagepartner

Vi letar efter fler verkstäder som kan fungera som montagepartner för motorcykeldäck.
Gratis anmälan här

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Motorcykeldäck chopper cruiser- för skön körkänsla

En chopper är en vanlig benämning på en motorcykel som har skalats av med all onödig vikt och istället fått en upphottning av det tuffare slaget. Dessa är oftast egenbyggen av motorcykelfantaster eller beställda sådana från professionella verkstäder. En cruiser har gemensamt med en chopper att man sitter lite tillbakalutad med styrningen relativt brett framför sig, så man så att säga seglar fram i trafiken. En cruiser är rätt så stor och är bekväm att åka långa turer med. För dessa motorcyklar krävs det att man har däck som passar bra för att föra den härliga körkänslan ut från garaget och ut på vägen.

Eftersom både en chopper och en cruiser är rätt så tung så krävs det att man kör med ett par däck som är tjocka och tåliga. Då dessa sällan körs vintertid så bör man välja ett par däck som har bra köregenskaper i form av bra mönstring och skåror, vilka sedermera kan hantera våta väglag bra då regn ofta förekommer på den svenska vår och sommaren exempelvis. Däcken till en cruiser och chopper motorcykel skall ha snabb respons och körprecision så att de reagerar fort, då man ofta håller sig i en relativt hög hastighet när man seglar förbi på motorvägen. Det finns idag många kvalitativa motorcykeldäck att välja mellan för att maximera sin körupplevelse och trygga sin säkerhet med.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 19.10.2020 07:21