ico 08 - 52 50 06 08

Mitas Däck

Mitas

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17376 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Jätteurval och toppkvalitet:

  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.

Många betalningsmöjligheter:

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
Mitas däck - har fått förtroende för att driva ännu hårdare

Den tjeckiska tillverkaren Mitas är en av Europas största däcktillverkare för agrara fordon. Mitas har ett utbud av jordbruksdäck, industridäck och även motorcykeldäck. Varumärket Mitas grundades år 1930 i städerna Prag och Zlin i Tjeckoslovakien. Företaget har internationaliserats och dess däck finns nu tillgängliga i alla världens länder. Företaget tillverkar däck i länderna Tjeckian, Serbien och USA.

På dackonline.se erbjuder vi ett stort urval av kvalitets radiella och crossply däck för jordbruksmaskiner och släpvagnar. Här ingår även en mängd olika industriella- och OTR däck. Vi har däck för oavsett vilken typ av maskin du än använder. Här ingår även moderna maskiner som klarar av alla typer av däck såsom traktorer med många hästkrafter, fält förberedelse maskiner, skördare, hög kapacitets släpvagnar, skogsbrukstraktorer samt earthmovers. Vi erbjuder dessutom däck som passar bra för minilastare, stenbrott maskiner och även motorcyklar. Du kan lita på Mitas effektivitet - även i de mest krävande miljöerna.

Vi erbjuder produkter för extrema förhållanden till attraktiva priser i vår webbutik dackonline.se. Mitas omfattande sortiment av radialdäck i premiumutförande erbjuder lösningar för alla jordbrukstillämpningar. Här ingår den SuperFlexionTire serien, AC 85 serien och även AC 90-serien som passar för rowcrop applikationer. Senare tillkom även AC 75 serien och AC 65 breda fotavtryck serien. För industriella fordon erbjuder varumärket flera OTR däckmodeller samt även andra specialiserade modeller. Här ingår allt från truckar och minilastare till earthmovers och kranar.

För twowheeler entusiaster erbjuder Mitas högkvalitativa däck såsom den nya Sport Force serien och en mängd olika modeller som passar bra för skotrar, off-road och enduro modeller. Varumärket erbjuder även cross och onroad racing motorcyklar modeller. Beställ Mitas däck via vår webbutik dackonline.se - där är värdet för dina pengar alltid den viktigaste prioriteringen!

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 20.06.2019 06:51