ico 08 - 52 50 06 08

Minerva Däck

Minerva

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17112 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

PIRELLI LANSERAR NYHETER INOM P ZERO FAMILJEN I GENÉVE: P ZERO WINTER, TRACK ADRENALINE-APP FÖR BANKÖRNING OCH NY MÄRKNING FÖR ELEKTRISKA SUPERBILARPIRELLI LANSERAR NYHETER INOM P ZERO FAMILJEN I GENÉVE: P ZERO WINTER, TRACK ADRENALINE-APP FÖR BANKÖRNING OCH NY MÄRKNING FÖR ELEKTRISKA SUPERBILAR
Genéve, 7 mars, 2019 – Pirelli visar upp flera innovationer på internationella motormässan i Genéve: ... mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

Minerva Däck

Minerva däck har funnits i över 20 år (grundades 1992) och sedan dess har märket utvecklat en stark profil inom allt som har med bildäck att göra. Namnet i sig var redan välkänt mellan 1902 och 1938, då de tillverkade lyxbilar i Belgien. Det sägs att kvaliteten var lika bra som i Rolls Royce, medan priserna var mycket lägre. I dagsläget erbjuder de ett stort urval av olika slags gummiklädsel för diverse hjultyper, från SUV:s och lastbilar till vanliga personbilar.

Vad bör jag få ut av ett bra bildäck?

Naturligtvis ska körkomforten vara på topp, samtidigt som rullmotståndet är så lågt som det bara går. När du väljer Minerva däck är detta inga långsökta drömmar, utan en vardaglig verklighet. Det är tack vare deras utsökta gummisammansättning, som tillåter en väldigt hög nivå av kontroll vid höga hastigheter, samt när underlaget är så väl vått som torrt. Dackonline.se har vad du behöver, så tveka inte – Placera din beställning av nya Minerva däck idag, så kan din leverans komma inom ett par dagar! Här har du alltid 30 dagars returrätt. Du kan själv välja om du vill montera dem eller låta en servicestation göra jobbet åt dig, eftersom vi samarbetar med över 1,500 stycken landet över.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.03.2019 06:49