ico 08 - 52 50 06 08

Mickey Thompson Däck

MickeyThompson

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17379 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Däck News

Michelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäckenMichelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäcken
Michelin och General Motors presenterade på Movin’On Summit i Montreal för hållbar mobilitet en ny generation ... mer info

Många betalningsmöjligheter:

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
Prisvärda kvalitetsdäck från anrika Mickey Thompson

Mickey Thompson är ett väletablerat märke som sedan länge är känt för att ligga på framkanten inom tillverkningen av special- och högprestandadäck. Inte konstigt är väl det, med tanke på att en av firmans grundare var den amerikanske racerföraren Marion Lee Thompson, även kallad Mickey. Tack vare sina framgångar inom off road- och dragracing kunde Thompson år 1990 inta en av de ärofyllda platserna i International Motorsports Hall of Fame.

Thompson originella körsätt förskaffade honom även inte mindre än 485 rekord inom sporten. Samarbetspartnern Gene McMannis å sin sida hade redan tagit fram däck för kända racerevent som Daytona, LeMans och Indy 500 när de två grundade företaget Mickey Thompson år 1963. Tillsammans skapade de ett märke som ofta skulle komma att bli nyskapande inom sitt område. Det är mot denna bakgrund av självupplevd kunskap och många års erfarenhet som Mickey Thompson än idag fortsätter att bygga på sina tidigare meriter och framgångsrikt utvecklar högkvalitativa däck för en mängd olika syften. Det är därför vi är stolta över att kunna erbjuda Mickey Thompson-däck i vårt sortiment på dackonline.se.

Mickey Thompson-däck för alla syften

Om du är ute efter högpresterande specialdäck behöver du inte leta längre än till Mickey Thompson. Märket designar och utvecklar konstant däck för en mängd olika bilar, väglag och uppgifter. I vårt produktutbud hittar du exempelvis däcken Baja Claw TTC, de avancerade off road-däcken som tillverkaren själv kallar “de ultimata, extrema traktionsdäcken”. Med dessa tar du dig fram i de flesta terränger. Dessutom för vi den spännande nyheten Deegan 38, däcken som framtagits särskilt för lerigt underlag i samarbete med racerlegenden Brian Deegan. Hos oss på dackonline.se hittar du även olika typer av 4x4/ SUV-däck, och självklart saknas inte heller ett brett med sortiment passande fälgar.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.06.2019 06:59