Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Michelin Sommardäck

Michelin sommardäck tillhör världseliten när det kommer till däck

Det franska däckföretaget Michelin är ett av de mest välkända företagen på däckmarknaden. Företaget är i skrivande stund den näst största däcktillverkaren och de jobbar oavbrutet på att bli de största i världen. Företaget grundades 1889, vilket innebär att de har funnits i mer än 120 år. De har verkligen tagit vara på tiden. En stor anledning till att Michelin tillhör världseliten är för att de varit ledande när det kommer till att utveckla däck och uppfinna nya teknologier. Michelin är även legendariska inom motorsporten, speciellt inom motorcykeltävlingar. Inom MotoGP, den högst rankade divisionen när det kommer till roadracing, har alla världsmästarna mellan 2002 och 2006 använt däck från Michelin. Det franska företaget använder mer än gärna sina erfarenheter från olika motorsporter för att utveckla bättre däck till privatpersoner och vanliga personbilar.

Om du vill ha däck som håller allra högsta kvalitet så är Michelin det självklara valet. Med Michelin sommardäck får du däck som kostar lite mer än vanligt men som i gengäld ger dig optimal prestanda. Däcken från det franska företaget presterar så gott som alltid mycket väl i olika däcktest. Vi på dackonline.se är stolta över vårt stora utbud av däck från fransmännen. Vi har bland annat samlat in däck från däckserien Michelin CrossClimate, ett dubblöst helårsdäck som klarar av alla utmaningar. Det spelar ingen roll om du vill åka på hal is, våt terräng eller vanliga motorvägar. Med CrossClimate visar Michelin precis varför de tillhör världseliten. Naturligtvis erbjuder vi även andra däckserier från Michelin. Vi har bland annat däckserier som Pilot Sport samt de älskade däcken från Energy Saver. Just den sistnämnda är populär eftersom de ger dig mycket värde för pengarna. Michelin sommardäck tillhör det övre prissegmentet men med däck som Energy Saver, en modell som ger dig bättre bränsleförbrukning, samt Michelin Primacy, ett däck med en av marknadens längsta livslängder, spelar priset inte så stor roll. De högkvalitativa däcken räcker längre, vilket innebär att du inte behöver köpa nya däck lika ofta.

Hos oss kan du köpa nya Michelin sommardäck och vinterdäck

Vi på dackonline.se är väl medvetna om att det nordiska klimatet är en ordentlig utmaning för däcken. Därför har vi samlat premiumdäck från det världsledande franska företaget som passar både för sommar- och vinterbruk. Här på vår sida kan du köpa hem både Michelin sommardäck samt nya och högpresterande vinterdäck. Köp nya däck hos dackonline.se så får du även ett bra pris på ditt köp.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard