Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Michelin Helårsdäck

Satsa på högsta kvalitet med Michelin helårsdäck

När det kommer till däck finns det få som kan mäta sig med det enorma franska däckföretaget Michelin. De har under flera år legat på topp när det kommer till däcktillverkning, både när det kommer till själva tillverkningen och även när det kommer till prestanda. Företaget grundades 1889 och har idag en enorm verksamhet med över 100 000 anställda. De vet precis hur man tillverkar riktigt bra däck, något du märker tydligt med Michelin helårsdäck. Det krävs speciella däck för att klara av det skiftande vädret, något som i synnerhet gäller på de svenska vägarna.

Vi har Michelin helårsdäck och även många andra däcktyper

Det finns många situationer där helårsdäck passar utmärkt att använda, exempelvis under den tidiga våren och sommaren kan det bli kallare än väntat, precis som under höstmånaderna. I Norden är det dock oftast varmt och skönt under sommaren och riktigt kallt under vintern, något som alla helårsdäck har svårt för. Du kan köpa Michelin helårsdäck i premiumklassen hos oss men notera att vi även har renodlade sommardäck och vinterdäck. I de flesta fallen är det bättre att satsa fullt ut på vinterdäck under vintern och sommardäck under sommaren. En stor anledning till detta är gummiblandningen. Vinterdäck har ett mjukare gummi, något som även gäller för de dubblösa helårsdäcken. Däck med mjukare gummi får längre bromssträckor under sommaren, något som kan leda till att du inte hinner bromsa in i tid. Sommardäcken har dock inte detta problem, vilket är en god anledning till att välja högkvalitativa sommardäck från Michelin. Oavsett vad det är för däck du är ute efter kan du hitta de hos oss.

Sommardäck, vinterdäck eller helårsdäck av hög kvalitet

Michelin gör premiumdäck som du kan lita på. Om bra vägegenskaper är viktigt för dig så finns det få däck som kan utmana de bästa däcken från Michelin. Gör det lätt för dig själv och satsa på kvalitet, även om det kan kosta lite mer än vanligt. En fördel med många av däckmodellerna från just Michelin är att de har lång livslängd. Det innebär att du slipper köpa nya däck efter bara några år, vilket i sin tur innebär att priset i slutändan jämnar ut sig jämfört med billigare däck. Du hittar både Michelin helårsdäck, sommardäck och vinterdäck hos oss på dackonline.se, allt till bra priser.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard