Michelin Personbils helårsdäck

Michelin

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Däck News

Halka, snö och andra bilister: Det oroar mest i trafikenHalka, snö och andra bilister: Det oroar mest i trafiken
Det finns flera saker som kan göra bilister oroliga i trafiken – inte minst i vintertid. En ny undersökning ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18242 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Satsa på högsta kvalitet med Michelin helårsdäck

När det kommer till däck finns det få som kan mäta sig med det enorma franska däckföretaget Michelin. De har under flera år legat på topp när det kommer till däcktillverkning, både när det kommer till själva tillverkningen och även när det kommer till prestanda. Företaget grundades 1889 och har idag en enorm verksamhet med över 100 000 anställda. De vet precis hur man tillverkar riktigt bra däck, något du märker tydligt med Michelin helårsdäck. Det krävs speciella däck för att klara av det skiftande vädret, något som i synnerhet gäller på de svenska vägarna.

Vi har Michelin helårsdäck och även många andra däcktyper

Det finns många situationer där helårsdäck passar utmärkt att använda, exempelvis under den tidiga våren och sommaren kan det bli kallare än väntat, precis som under höstmånaderna. I Norden är det dock oftast varmt och skönt under sommaren och riktigt kallt under vintern, något som alla helårsdäck har svårt för. Du kan köpa Michelin helårsdäck i premiumklassen hos oss men notera att vi även har renodlade sommardäck och vinterdäck. I de flesta fallen är det bättre att satsa fullt ut på vinterdäck under vintern och sommardäck under sommaren. En stor anledning till detta är gummiblandningen. Vinterdäck har ett mjukare gummi, något som även gäller för de dubblösa helårsdäcken. Däck med mjukare gummi får längre bromssträckor under sommaren, något som kan leda till att du inte hinner bromsa in i tid. Sommardäcken har dock inte detta problem, vilket är en god anledning till att välja högkvalitativa sommardäck från Michelin. Oavsett vad det är för däck du är ute efter kan du hitta de hos oss.

Sommardäck, vinterdäck eller helårsdäck av hög kvalitet

Michelin gör premiumdäck som du kan lita på. Om bra vägegenskaper är viktigt för dig så finns det få däck som kan utmana de bästa däcken från Michelin. Gör det lätt för dig själv och satsa på kvalitet, även om det kan kosta lite mer än vanligt. En fördel med många av däckmodellerna från just Michelin är att de har lång livslängd. Det innebär att du slipper köpa nya däck efter bara några år, vilket i sin tur innebär att priset i slutändan jämnar ut sig jämfört med billigare däck. Du hittar både Michelin helårsdäck, sommardäck och vinterdäck hos oss på dackonline.se, allt till bra priser.

Till Michelin profiler:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 15.01.2021 06:52