Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Maxxis Sommardäck

Maxxis sommardäck hos dackonline.se

Maxxis har ett stort utbud av sommardäck som passar alla typer av bilar, från vanliga personbilar till lyxiga sportbilar och tunga Jeepar. Vi har även Maxxis sommardäck som passar till lätta lastbilar och andra typer av fordon som väger mycket och ställer höga krav på däcken. När du handlar dina Maxxis sommardäck hos oss på dackonline.se kan du även hitta flera prisnivåer. Vi har valt ut däck som täcker flera priser, användningsområden och prestandanivåer.

Maxxis sommardäck är prisvärda däck från Kina

Många av Maxxis sommardäck rankas högt av däcktestare och förare över hela världen. Det beror inte bara på de överkomliga priserna. Maxxis har lyckats väl med att skapa däck som presterar riktigt bra under en lång tidsperiod. På så sätt kan du utnyttja dina däck fullt ut i flera år. Maxxis är en del av Cheng Shin Rubber, ett kinesiskt däckföretag som har utvidgat sin verksamhet till många länder. De har gått från klarhet till klarhet när det kommer till högkvalitativa däck. I dagsläget är företaget med Maxxis i spetsen ett av världens tio största däckföretag och de fortsätter att gå bra. Du kan köpa flera av Maxxis sommardäck här hos oss. Vi på dackonline.se erbjuder även vinterdäck från Maxxis, alltid till bra priser och med fri frakt.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard