ico 08 - 52 50 06 08

Maxtrek Däck

Maxtrek

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17379 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

Michelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäckenMichelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäcken
Michelin och General Motors presenterade på Movin’On Summit i Montreal för hållbar mobilitet en ny generation ... mer info

Jätteurval och toppkvalitet:

  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
Maxtrek däck

Trots att Maxtrek däck bara har funnits sedan 2007, då de startade produktionen i sin nya, moderna fabrik i Guangdong-provinsen i Kina så kan du redan finna dem över hela världen. De har väldigt stor tillväxt och erbjuder väldigt prisvärda och bekväma bildäck för alla typer av marknader och säsonger. Deras fokus ligger på att utveckla och tillverka däck som utlovar så väl säkerhet som komfort för väldigt attraktiva priser. Som en garanti på deras kvalitet kan vi meddela att Maxtrek däck uppnår många certifieringar, inklusive 3C, DOT, ECE, GCC, INMETRO, SONCAP och SASO.

Varför bör jag handla hos dackonline.se?

God kvalitet behöver inte vara dyrt om man vet vad man letar efter. Lyckligtvis är det enkelt att hitta rätt hos oss, eftersom det finns en simpel meny där du kan fylla i din däckstorlek, etc. Därpå förs du magiskt vidare till de produkter som passar dina krav, vare sig det är sommardäck eller vinterdäck. Om du vill så skickar vi dem hela vägen hem till dig, eller så kan du välja att få dem levererade till närmaste servicestation där de monterar dem åt dig. Köper du dina nya Maxtrek däck idag så lovar vi 30 dagars öppet köp, minst 2 års garanti och fri frakt!

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.06.2019 06:57